Mindre enn to år etter åpningen er Waldorf Astoria Jerusalem Hotel plassert på syvende plass i "Conde Nast Traveler Readers 'Choice Awards 2015", en global undersøkelse av reisende som rangerer verdens 100 beste hoteller og feriesteder, skriver Israel Hayom. Conde Nast Traveler anses for å være verdens mest prestisjetunge reiselivsrelaterte magasin. Blant de 15 hotellene i Midtøsten-kategorien rangerer Waldorf Astoria Jerusalem først, etter å ha fått en score på 97,5 av 100. 14 av de 15 beste hotellene i denne kategorien er hoteller som enten er lokalisert i De forente arabiske emirater eller i Israel. Mamilla Hotel i Jerusalem er plassert som nummer seks og King David Jerusalem Hotel som nummer ti, Inbal Jerusalem Hotel som nummer 12, Dan Tel Aviv Hotel som nummer 13, Hilton Tel Aviv Hotel som nummer 14 og David Citadel Hotel i Jerusalem som nummer 15. Undersøkelsen er basert på innspill fra folk som bodde på rom i de ulike hotellene og fikk et førstehånds inntrykk av anleggene. Mer enn 128.000 reisende deltok i Choice Awards undersøkelsen, skriver magasinet. Administrerende leder for Waldorf Astoria Jerusalem, Guy Kalman, sier til Israel Hayom at det er første gang et israelsk hotell er rangert blant verdens 10 beste hoteller. Han er også godt fornøyd med at hoteller er rangert som det beste i Midt Østen.

Waldorf_Astoria_Hotel_JerusalemMindre enn to år etter åpningen er Waldorf Astoria Jerusalem Hotel plassert på syvende plass i “Conde Nast Traveler Readers ‘Choice Awards 2015”, en global undersøkelse av reisende som rangerer verdens 100 beste hoteller og feriesteder, skriver Israel Hayom. Conde Nast Traveler anses for å være verdens mest prestisjetunge reiselivsrelaterte magasin.

Blant de 15 hotellene i Midtøsten-kategorien rangerer Waldorf Astoria Jerusalem først, etter å ha fått en score på 97,5 av 100. 14 av de 15 beste hotellene i denne kategorien er hoteller som enten er lokalisert i De forente arabiske emirater eller i Israel.

Mamilla Hotel i Jerusalem er plassert som nummer seks og King David Jerusalem Hotel som nummer ti, Inbal Jerusalem Hotel som nummer 12, Dan Tel Aviv Hotel som nummer 13, Hilton Tel Aviv Hotel som nummer 14 og David Citadel Hotel i Jerusalem som nummer 15.

Undersøkelsen er basert på innspill fra folk som bodde på rom i de ulike hotellene og fikk et førstehånds inntrykk av anleggene. Mer enn 128.000 reisende deltok i Choice Awards undersøkelsen, skriver magasinet.

Administrerende leder for Waldorf Astoria Jerusalem, Guy Kalman, sier til Israel Hayom at det er første gang et israelsk hotell er rangert blant verdens 10 beste hoteller. Han er også godt fornøyd med at hoteller er rangert som det beste i Midt Østen.