United Airlines planlegger å starte med tre direkteavganger mellom San Francisco og Tel Aviv per uke, Undersøkelser selskapet har foretatt viser stor etterspørsel blant high-tech-arbeidere. Dermed vil United Airlines bli El Als eneste konkurrent til den amerikanske vestkysten, skriver Ynet News. Ifølge bransjens estimater vil billettprisene for en rundtur i økonomiklasse begynne på 1050 dollar. Avi Friedman, United Airlines Israeldirektør, sier at de tre ukentlige flygningene mellom byene vil starte fra 1. april 2016. Flyreiser fra Tel Aviv vil gå på tirsdager, fredager og søndager. Flyene vil være Boeing 787-9 Dreamliner, verdens mest avanserte passasjerfly. Returreisen går fra San Francisco til 20:00 på onsdager, fredager og søndager og kommer til Tel Aviv på 20:00 neste dag. Det første flyet på den nye ruten vil forlate Israel den 30. mars 2016. Flytiden vestover vil være ca 15 timer og 14 timer østover, skriver Ynet News. "Vi er veldig glade for å lansere direktefly fra Tel Aviv til San Francisco, ved hjelp av Dreamliner, som gir en unik og behagelig opplevelsestur", sier Friedman. "Dette kommer som svar på våre kunders forespørsel: Å drive direkteruter til en av de mest populære forretnings- og turistdestinasjonene i USA" "Dette er absolutt gode nyheter. United Airlines direkteflyvningermellom Tel Aviv og San Francisco vil fortsette å styrke det kommersielle, kulturelle og mellommenneskelige forholdet mellom USA og Israel. Disse flygningene vil oppmuntre teknologisk samarbeid mellom høyteknologiske selskaper på vestkysten av USA og israelske startups, samt gi mulighet for personlig engasjement mellom israelere og amerikanere," sier USAs ambassadør til Israel Daniel Shapiro.

San_FranciscoUnited Airlines planlegger å starte med tre direkteavganger mellom San Francisco og Tel Aviv per uke, Undersøkelser selskapet har foretatt viser stor etterspørsel blant high-tech-arbeidere. Dermed vil United Airlines bli El Als eneste konkurrent til den amerikanske vestkysten, skriver Ynet News. Ifølge bransjens estimater vil billettprisene for en rundtur i økonomiklasse begynne på 1050 dollar.

Avi Friedman, United Airlines Israeldirektør, sier at de tre ukentlige flygningene mellom byene vil starte fra 1. april 2016. Flyreiser fra Tel Aviv vil gå på tirsdager, fredager og søndager. Flyene vil være Boeing 787-9 Dreamliner, verdens mest avanserte passasjerfly. Returreisen går fra San Francisco til 20:00 på onsdager, fredager og søndager og kommer til Tel Aviv på 20:00 neste dag. Det første flyet på den nye ruten vil forlate Israel den 30. mars 2016. Flytiden vestover vil være ca 15 timer og 14 timer østover, skriver Ynet News.

“Vi er veldig glade for å lansere direktefly fra Tel Aviv til San Francisco, ved hjelp av Dreamliner, som gir en unik og behagelig opplevelsestur”, sier Friedman. “Dette kommer som svar på våre kunders forespørsel: Å drive direkteruter til en av de mest populære forretnings- og turistdestinasjonene i USA”

“Dette er absolutt gode nyheter. United Airlines direkteflyvningermellom Tel Aviv og San Francisco vil fortsette å styrke det kommersielle, kulturelle og mellommenneskelige forholdet mellom USA og Israel. Disse flygningene vil oppmuntre teknologisk samarbeid mellom høyteknologiske selskaper på vestkysten av USA og israelske startups, samt gi mulighet for personlig engasjement mellom israelere og amerikanere,” sier USAs ambassadør til Israel Daniel Shapiro.