19.desember får israelerne anledning til å møte en av verdens morsomste menn. Da kommer den amerikanske komikeren, kjent fra norsk TV gjennom en årrekke, Jerry Seinfeld, til Tel Aviv for å fremføre sitt stand-up-show, som en del av en verdensturne. Seinfeld har også besøkt Israel tidligere. Denne gangen skal han opptre på Menora Mivtachim Arena i Yad Eliyahu-området i Tel Aviv, skriver Israel Hayom. Seinfeld har tidligere vært aktiv i å motarbeide kulturboikott av Israel. Da Toronto Filmfestival i 2009 spesielt fokuserte på Tel Aviv som filmby tok flere venstreorienterte Hollywood-stjerner, med Jane Fonda i spissen, til orde for å boikotte hele festivalen. Det fikk den amerikanske komikkeren på banen. Han fikk med seg Sacha Baron Cohen, Natalie Portman, Lisa Kudrow, og flere andre skuespillere, direktører og produsenter på et opprop som forsvarer festivalens beslutning om å rette et spesielt søkelys på Tel Aviv. ”De besøkende filmskaperne representerer en dynamisk nasjonal filmindustri, det beste av Israels åpne, usensurerte kunstneriske fremføringer. Alle som har sett de nyeste israelske filmene, filmer som er politiske, personlige, morsomme og tragiske, ofte kritiske, vet at de ikke på noen måte er en propagandistisk arm for noen regjerings politikk. De som nekter å se disse filmene selv, og forhindrer dem fra å bli sett av andre, bekjemper en grunnleggende rettighet som deles av Canada og alle demokratisk land,” het det i brevet fra over 100 personer med tilknytning til den amerikanske underholdningsbransjen, ifølge den israelske avisen Israel National News.

Seinfeld_Peres19.desember får israelerne anledning til å møte en av verdens morsomste menn. Da kommer den amerikanske komikeren, kjent fra norsk TV gjennom en årrekke, Jerry Seinfeld, til Tel Aviv for å fremføre sitt stand-up-show, som en del av en verdensturne. Seinfeld har også besøkt Israel tidligere.

Denne gangen skal han opptre på Menora Mivtachim Arena i Yad Eliyahu-området i Tel Aviv, skriver Israel Hayom.

Seinfeld har tidligere vært aktiv i å motarbeide kulturboikott av Israel. Da Toronto Filmfestival i 2009 spesielt fokuserte på Tel Aviv som filmby tok flere venstreorienterte Hollywood-stjerner, med Jane Fonda i spissen, til orde for å boikotte hele festivalen. Det fikk den amerikanske komikkeren på banen. Han fikk med seg Sacha Baron Cohen, Natalie Portman, Lisa Kudrow, og flere andre skuespillere, direktører og produsenter på et opprop som forsvarer festivalens beslutning om å rette et spesielt søkelys på Tel Aviv.

”De besøkende filmskaperne representerer en dynamisk nasjonal filmindustri, det beste av Israels åpne, usensurerte kunstneriske fremføringer. Alle som har sett de nyeste israelske filmene, filmer som er politiske, personlige, morsomme og tragiske, ofte kritiske, vet at de ikke på noen måte er en propagandistisk arm for noen regjerings politikk. De som nekter å se disse filmene selv, og forhindrer dem fra å bli sett av andre, bekjemper en grunnleggende rettighet som deles av Canada og alle demokratisk land,” het det i brevet fra over 100 personer med tilknytning til den amerikanske underholdningsbransjen, ifølge den israelske avisen Israel National News.