Technion - Israel Institute of Technology vant gullmedaljen på konkurransen "the International Genetically Engineered Machine", eller iGEM, for andre år på rad, skriver Israel Hayom. Teamet fra det israelske universitetet fikk prisen for sin unike løsning for å hindre skallethet hos menn basert på syntetisk biologiforskning. Sitt gull-medalje-vinnende prosjekt, hvor teamet hadde som motto "være dristige, ikke skallet," innebærer en kam som utleverer en spesiell substans for å bryte ned det hormonet som forårsaker mannlig skallethet, forklarer den israelske avisen. Teamleder, professor Roee Amit, fra fakultetet for bioteknologi og mat. sier han var veldig fornøyd over å ha nådd til finalen og til og med vunnet. "Å konkurrere i en internasjonal konkurranse i denne størrelsesorden er en ekstraordinær opplevelse sier teammedlem Alexey Tomsov til Israel Hayom.

TechnionTechnion – Israel Institute of Technology vant gullmedaljen på konkurransen “the International Genetically Engineered Machine”, eller iGEM, for andre år på rad, skriver Israel Hayom. Teamet fra det israelske universitetet fikk prisen for sin unike løsning for å hindre skallethet hos menn basert på syntetisk biologiforskning.

Sitt gull-medalje-vinnende prosjekt, hvor teamet hadde som motto “være dristige, ikke skallet,” innebærer en kam som utleverer en spesiell substans for å bryte ned det hormonet som forårsaker mannlig skallethet, forklarer den israelske avisen.

Teamleder, professor Roee Amit, fra fakultetet for bioteknologi og mat. sier han var veldig fornøyd over å ha nådd til finalen og til og med vunnet. “Å konkurrere i en internasjonal konkurranse i denne størrelsesorden er en ekstraordinær opplevelse sier teammedlem Alexey Tomsov til Israel Hayom.