"Våre land bør samarbeide innen landbruket. Israelske teknologiske fremskritt kan forbedre Indias industriproduksjon. Samarbeid kan skape flere arbeidsplasser både i India og Israel," sa Indias president Pranab Mukherjee da han onsdag holdt en tale i den israelske nasjonalforsamlingen, Knesset, i en spesiell sesjon, skriver Israel Hayom. "Vår konsekvente politikk har vært å bygge et sterkt, saklig og gjensidig fordelaktig forhold til Israel. Vi vil fortsette å gjøre det gjennom besøk på høyt nivå, og utvekslinger, slik at India-Israel relasjoner gis høyeste prioritet. Når vi nærmer oss 25-årsdagen for opprettelsen av fulle diplomatiske forbindelser, søker vi begge å utvide visjonen av vårt fremtidige samarbeid," sa han. Statsminister Benjamin Netanyahu talte også på den spesielle Knesset sesjonen: "India er et stort land, og Israel er et lite land, men sammen kan vi gjøre veldig store ting - i vitenskap, teknologi, handel, cyber, landbruk, energi, vann, og også i sikkerhet," sa statsministeren. "Selv i møte med de store utfordringene i fanatisme og krig og terrorisme som har rammet begge land, har Israel og India opprettholdt eksemplariske demokratier i syv tiår," la han til. En middag ble holdt for Mukherjee i den israelske presidentens residens i Jerusalem onsdag kveld.

Pranab_Mukherjee“Våre land bør samarbeide innen landbruket. Israelske teknologiske fremskritt kan forbedre Indias industriproduksjon. Samarbeid kan skape flere arbeidsplasser både i India og Israel,” sa Indias president Pranab Mukherjee da han onsdag holdt en tale i den israelske nasjonalforsamlingen, Knesset, i en spesiell sesjon, skriver Israel Hayom.

“Vår konsekvente politikk har vært å bygge et sterkt, saklig og gjensidig fordelaktig forhold til Israel. Vi vil fortsette å gjøre det gjennom besøk på høyt nivå, og utvekslinger, slik at India-Israel relasjoner gis høyeste prioritet. Når vi nærmer oss 25-årsdagen for opprettelsen av fulle diplomatiske forbindelser, søker vi begge å utvide visjonen av vårt fremtidige samarbeid,” sa han.

Statsminister Benjamin Netanyahu talte også på den spesielle Knesset sesjonen: “India er et stort land, og Israel er et lite land, men sammen kan vi gjøre veldig store ting – i vitenskap, teknologi, handel, cyber, landbruk, energi, vann, og også i sikkerhet,” sa statsministeren.

“Selv i møte med de store utfordringene i fanatisme og krig og terrorisme som har rammet begge land, har Israel og India opprettholdt eksemplariske demokratier i syv tiår,” la han til.

En middag ble holdt for Mukherjee i den israelske presidentens residens i Jerusalem onsdag kveld.