Forbes Magazine har kunngjort at magasinets samling av gründere under 30 år, "Under 30 EMEA (Europa, Midt-Østen og Afrika) Summit" , for første gang vil finne sted i Israel. Det skjer kommende april, melder Israel Hayom. Konferansen er ventet å bringe sammen rundt 600 unge gründere, 200 fra Europa, 200 fra USA og 200 fra Israel. Konferansen har de siste to årene blitt arrangert i Philadelphia. Den vil inneholde presentasjoner, taler, konkurranser og kulturelle innslag i Jerusalem og Tel Aviv. Rafi Rosenfeld og Nir Barzilay, utgivere av Forbes Israel, sier i en uttalelse at de var både "glade og stolte over å være en del av konferansen, som vil bringe 600 av de mest innflytelsesrike unge mennesker i verden til Israel." Valget om å være vertskap for konferansen i Israel er en tillitserklæring fra verdens ledende finanstidsskrift, sier de til Israel Hayom. Randall Lane, redaktør av Forbes Magazine, sier det ikke finnes noe bedre sted å arrangere en slik konferanse enn i "oppstart nasjonen" Israel, der innovasjon er kjernen i alt som skjer.

ForbesForbes Magazine har kunngjort at magasinets samling av gründere under 30 år, “Under 30 EMEA (Europa, Midt-Østen og Afrika) Summit” , for første gang vil finne sted i Israel. Det skjer kommende april, melder Israel Hayom. Konferansen er ventet å bringe sammen rundt 600 unge gründere, 200 fra Europa, 200 fra USA og 200 fra Israel.

Konferansen har de siste to årene blitt arrangert i Philadelphia. Den vil inneholde presentasjoner, taler, konkurranser og kulturelle innslag i Jerusalem og Tel Aviv.

Rafi Rosenfeld og Nir Barzilay, utgivere av Forbes Israel, sier i en uttalelse at de var både “glade og stolte over å være en del av konferansen, som vil bringe 600 av de mest innflytelsesrike unge mennesker i verden til Israel.” Valget om å være vertskap for konferansen i Israel er en tillitserklæring fra verdens ledende finanstidsskrift, sier de til Israel Hayom.

Randall Lane, redaktør av Forbes Magazine, sier det ikke finnes noe bedre sted å arrangere en slik konferanse enn i “oppstart nasjonen” Israel, der innovasjon er kjernen i alt som skjer.