Jethro Tull er et britisk rockeband dannet i Blackpool i England i 1967. Musikken kan beskrives som progressiv rock. De har gitt ut flere klassiske album. Ian Scott Anderson, en britisk vokalist, gitarist og fløytist, har siden 1968 sunget og spilt tverrfløyte i rockebandet Jethro Tull. Men hvem var Jethro Tull, som bandet har tatt navnet etter. Det får du vite i Jethro Tull - The Rock Opera, utført av Ian Anderson. Som en del av hans verdensomspennende konsertturne kommer han til Tel Aviv i februar neste år. Anderson har flere ganger spilt sammen med flere av verdens store symfoniorkester, blant annet London Philharmonic Orchestra. Nå reiser han verden rundt med sin forestilling. Den forteller historien om lndbruksoppfinneren Jethro Tulls liv og har også med de berømte sangene til Andersons rockeband, Jethro Tull. Anderson får selskap av andre musikere på scenen for å lage denne multimedia ytelsen, skriver arrangørene. Bandets kjente hits omtalt i Jethro Tull - The Rock Opera er "Heavy Horses", "Farm på Freeway", "Aqualung "," Songs from the Wood ", og" The Witch er Promise ". Jethro Tull - The Rock Opera vil bli fremført ved Mann Auditorium i Tel Aviv 25. februar 2016. Billettene er i salg nå.

Ian_andersenJethro Tull er et britisk rockeband dannet i Blackpool i England i 1967. Musikken kan beskrives som progressiv rock. De har gitt ut flere klassiske album. Ian Scott Anderson, en britisk vokalist, gitarist og fløytist, har siden 1968 sunget og spilt tverrfløyte i rockebandet Jethro Tull. Men hvem var Jethro Tull, som bandet har tatt navnet etter. Det får du vite i Jethro Tull – The Rock Opera, utført av Ian Anderson.

Som en del av hans verdensomspennende konsertturne kommer han til Tel Aviv i februar neste år.

Anderson har flere ganger spilt sammen med flere av verdens store symfoniorkester, blant annet London Philharmonic Orchestra. Nå reiser han verden rundt med sin forestilling. Den forteller historien om lndbruksoppfinneren Jethro Tulls liv og har også med de berømte sangene til Andersons rockeband, Jethro Tull. Anderson får selskap av andre musikere på scenen for å lage denne multimedia ytelsen, skriver arrangørene.

Bandets kjente hits omtalt i Jethro Tull – The Rock Opera er “Heavy Horses“, “Farm på Freeway“, “Aqualung “,” Songs from the Wood “, og” The Witch er Promise “. Jethro Tull – The Rock Opera vil bli fremført ved Mann Auditorium i Tel Aviv 25. februar 2016. Billettene er i salg nå.