Rundt 2.000 deltakere fra 60 land, blant dem lederne fra samtlige romfartsorganisasjonen rundt om i verden, er ventet å delta på International Astronautical Congress som starter mandag på International Convention Center i Jerusalem (bilde). Ingen deltakere har avlyst deres deltakelse til tross for mange nyhetsmeldinger om bølger av terrorangrep over hele landet, særlig i Jerusalem, skriver Israel Hayom. "Dette er en tillitserklæring og er kursbevis for israelsk vitenskap," sier den israelske viteskaps- og teknologiministeren Ofir Akunis til den israelske avisen. Konferansen blir arrangert av Israel Space Agency, som er en del av vitenskaps- og teknologidepartement. "Staten Israel er kanskje bare 68 år gammel, men den står på første rad av global entreprenørskap og innovasjon," legges Akunis til. "IAC er tilbake til Israel 21 år etter at Jerusalem var vert for den 45. kongressen. Selv om Israel er et lite land regnes Israel internasjonalt som en global leder innen romforskning og teknologi, med sine romfartsarenaer og teknologiske kompetanse," sier International Astronautical Federations president Kiyoshi Higuchi til Israel Hayom. "Jeg er sikker på at den 66. kongressen vil bli en stor suksess, ikke bare på grunn av Israels dyktighet i den internasjonale romfartsarena, men også på grunn av engasjement og hardt arbeid av våre verter i Jerusalem, Israel Space Agency," legger han til. Årets konferanse har tittelen "The Gateway for Mankind's Future."

Komferansehall_JerusalemRundt 2.000 deltakere fra 60 land, blant dem lederne fra samtlige romfartsorganisasjonen rundt om i verden, er ventet å delta på International Astronautical Congress som starter mandag på International Convention Center i Jerusalem (bilde). Ingen deltakere har avlyst deres deltakelse til tross for mange nyhetsmeldinger om bølger av terrorangrep over hele landet, særlig i Jerusalem, skriver Israel Hayom.

“Dette er en tillitserklæring og er kursbevis for israelsk vitenskap,” sier den israelske viteskaps- og teknologiministeren Ofir Akunis til den israelske avisen. Konferansen blir arrangert av Israel Space Agency, som er en del av vitenskaps- og teknologidepartement.
“Staten Israel er kanskje bare 68 år gammel, men den står på første rad av global entreprenørskap og innovasjon,” legges Akunis til.

“IAC er tilbake til Israel 21 år etter at Jerusalem var vert for den 45. kongressen. Selv om Israel er et lite land regnes Israel internasjonalt som en global leder innen romforskning og teknologi, med sine romfartsarenaer og teknologiske kompetanse,” sier International Astronautical Federations president Kiyoshi Higuchi til Israel Hayom.

“Jeg er sikker på at den 66. kongressen vil bli en stor suksess, ikke bare på grunn av Israels dyktighet i den internasjonale romfartsarena, men også på grunn av engasjement og hardt arbeid av våre verter i Jerusalem, Israel Space Agency,” legger han til.
Årets konferanse har tittelen “The Gateway for Mankind’s Future.”