Beverly Hills er en by i Los Angeles fylke i den amerikanske delstaten California, og grenser til byen Los Angeles. Og det er åpenbart en by som har forstått verdien av å samarbeide med Israel. For nå har Beverly Hills kommunestyre enstemmig gjort vedtak om å signere en strategisk avtale med Israel som vil vil formalisere et samarbeid innen vannbevaring og datasikkerhet, skriver Ynet News. Som en del av den strategiske avtalen vil Israel gi kunnskap og erfaring innen vannbevaring og vil gi råd om datasikkerhet. Til gjengjeld vil Beverly Hills rådføre seg med israelske eksperter og vil undersøke mulighetene i israelske selskaper for å yte tjenestene. Allerede i dag bygger det israelske firmaet IDE et enormt avsaltingsanlegg i Carlsbad i den samme delstaten, og nå gir avtalen med Beverly Hills håp om store kontrakter for israelske firma også her. Det er tidligere signert flere liknende avtaler mellom Israel og flere kommuner i Los Angeles, skriver Ynet News. Initiativet kommer fra den israelske generalkonsulen i Los Angeles, David Segal. Disse inkluderer en samarbeidsavtale for medisinsk forskning på temaet HIV-viruset i West Hollywood, en avtale om vannteknologi og utvikling av teknologier med Los Angeles fylke, og flere. "Dette er en utmerket avtale med et land som kan lære oss mye," sier ordføreren Beverly Hills, Julian Gold, og legger til: " Jeg er veldig stolt av beslutningen om å samarbeide med Israel." Den offisielle signeringen av avtalen vil finne sted i november i Wallis Annenberg Center for the Performing Arts i Beverly Hills, og vil bli fulgt av en gallakonsert av det israelske Filharmoniske Orkester dirigert av Zubin Mehta.

Beverly_HillsBeverly Hills er en by i Los Angeles fylke i den amerikanske delstaten California, og grenser til byen Los Angeles. Og det er åpenbart en by som har forstått verdien av å samarbeide med Israel. For nå har Beverly Hills kommunestyre enstemmig gjort vedtak om å signere en strategisk avtale med Israel som vil vil formalisere et samarbeid innen vannbevaring og datasikkerhet, skriver Ynet News.

Som en del av den strategiske avtalen vil Israel gi kunnskap og erfaring innen vannbevaring og vil gi råd om datasikkerhet. Til gjengjeld vil Beverly Hills rådføre seg med israelske eksperter og vil undersøke mulighetene i israelske selskaper for å yte tjenestene. Allerede i dag bygger det israelske firmaet IDE et enormt avsaltingsanlegg i Carlsbad i den samme delstaten, og nå gir avtalen med Beverly Hills håp om store kontrakter for israelske firma også her.

Det er tidligere signert flere liknende avtaler mellom Israel og flere kommuner i Los Angeles, skriver Ynet News. Initiativet kommer fra den israelske generalkonsulen i Los Angeles, David Segal. Disse inkluderer en samarbeidsavtale for medisinsk forskning på temaet HIV-viruset i West Hollywood, en avtale om vannteknologi og utvikling av teknologier med Los Angeles fylke, og flere.

“Dette er en utmerket avtale med et land som kan lære oss mye,” sier ordføreren Beverly Hills, Julian Gold, og legger til: ” Jeg er veldig stolt av beslutningen om å samarbeide med Israel.”

Den offisielle signeringen av avtalen vil finne sted i november i Wallis Annenberg Center for the Performing Arts i Beverly Hills, og vil bli fulgt av en gallakonsert av det israelske Filharmoniske Orkester dirigert av Zubin Mehta.