Intel har kunngjort en ny familie av mikroprosessorer utviklet i Israel som vil doble ytelsen til datamaskiner, skriver Israel National News. Skylake familien av mikroprosessorer er utviklet ved Intels Haifas forsknings- og utviklingslaboratorium, sier det lokale selskapets talsmann. Shlomit Weiss, viseformann i Intels Platform Engineering Group, sier i en uttalelse at Skylake er "en game changer som har evner som vi ikke engang kunne forestille oss for noen år siden." "Da jeg ble fortalt om hva teamet hadde gjort forventet jeg et godt produkt, men det jeg så var virkelig imponerende," sier viseformannen til Israel National News. Ifølge Intel er det over 500 millioner datamaskiner i bruk i dag som er fire til fem år eller eldre. De er trege å starte, deres batterier varer ikke lenge, og de kan ikke dra nytte av alle de nye erfaringene tilgjengelig i dag - i motsetning til datamaskiner med Skylake prosessorer, som vil være i stand til å dra nytte av de nyeste forbedringene i programvare og koble til mange nye enheter som forbedrer gaming, videovisning, og selv virtual reality erfaringer, skriver avisen. Bygget på den nye Skylake mikroarkitektur på Intel's14nm produksjonsprosessteknologi vil de nye Intel Core-prosessorer - selskapets sjette generasjon prosessorer - levere opp til to og en halv ganger bedre ytelse, tredoble batterilevetiden, og gi grafikk som er 30 ganger bedre for gaming og videoopplevelser i forhold til eldre datamaskiner. Her kan du også lese om det nye produktet Og her kan du høre hvorfor boikottbevegelsen vil få problemer med sitt nettarbeid i fremtiden. Og de har allerede problemer i dag

IntelIntel har kunngjort en ny familie av mikroprosessorer utviklet i Israel som vil doble ytelsen til datamaskiner, skriver Israel National News. Skylake familien av mikroprosessorer er utviklet ved Intels Haifas forsknings- og utviklingslaboratorium, sier det lokale selskapets talsmann. Shlomit Weiss, viseformann i Intels Platform Engineering Group, sier i en uttalelse at Skylake er “en game changer som har evner som vi ikke engang kunne forestille oss for noen år siden.”

“Da jeg ble fortalt om hva teamet hadde gjort forventet jeg et godt produkt, men det jeg så var virkelig imponerende,” sier viseformannen til Israel National News.

Ifølge Intel er det over 500 millioner datamaskiner i bruk i dag som er fire til fem år eller eldre. De er trege å starte, deres batterier varer ikke lenge, og de kan ikke dra nytte av alle de nye erfaringene tilgjengelig i dag – i motsetning til datamaskiner med Skylake prosessorer, som vil være i stand til å dra nytte av de nyeste forbedringene i programvare og koble til mange nye enheter som forbedrer gaming, videovisning, og selv virtual reality erfaringer, skriver avisen.

Bygget på den nye Skylake mikroarkitektur på Intel’s14nm produksjonsprosessteknologi vil de nye Intel Core-prosessorer – selskapets sjette generasjon prosessorer – levere opp til to og en halv ganger bedre ytelse, tredoble batterilevetiden, og gi grafikk som er 30 ganger bedre for gaming og videoopplevelser i forhold til eldre datamaskiner.

Her kan du også lese om det nye produktet

Og her kan du høre hvorfor boikottbevegelsen vil få problemer med sitt nettarbeid i fremtiden.

Og de har allerede problemer i dag