Det israelske forsvarselektronikkselskapet Elbit Systems Ltd. kunngjorde søndag at deres datasikkerhet datterselskap, CyberBit, nylig ble tildelt to kontrakter. En av kontraktene ble tildelt av det nasjonale politiet i et ikke offentliggjort europeisk land, og den andre kontrakten ble tildelt av en politimyndigheter i et afrikansk land. Hver av kontraktene vil bli gjennomført i løpet av en toårsperiode. Kontraktene er ikke av vesentlig verdi for Elbit Systems, skriver forretningsbladet Globes, men interessante fordi CyberBit først ble etablert for noen måneder siden. CyberBits løsninger gir politiet og etterretningsorganisasjoner et fullverdig verktøy for å skape kommunikasjonsetterretning på alle kjente medier og enheter. CyberBits løsninger adresserer hele etterretningssyklusen, inkludert innsamling, bearbeiding, analyse og visualisering, skriver Globes. "Vi er fornøyd med tildelingen av disse to kontraktene som bekrefter våre innovative egenskaper. Jeg tror vårt unike driftskonsept, samt de mest avanserte teknologier som er kjernen i systemet vårt, vil føre til at flere kunder vil å følge og velge våre systemer," sier CyberBits daglig leder Adi Dar til Globes.

datasikkerhetDet israelske forsvarselektronikkselskapet Elbit Systems Ltd. kunngjorde søndag at deres datasikkerhet datterselskap, CyberBit, nylig ble tildelt to kontrakter. En av kontraktene ble tildelt av det nasjonale politiet i et ikke offentliggjort europeisk land, og den andre kontrakten ble tildelt av en politimyndigheter i et afrikansk land. Hver av kontraktene vil bli gjennomført i løpet av en toårsperiode.

Kontraktene er ikke av vesentlig verdi for Elbit Systems, skriver forretningsbladet Globes, men interessante fordi CyberBit først ble etablert for noen måneder siden.

CyberBits løsninger gir politiet og etterretningsorganisasjoner et fullverdig verktøy for å skape kommunikasjonsetterretning på alle kjente medier og enheter. CyberBits løsninger adresserer hele etterretningssyklusen, inkludert innsamling, bearbeiding, analyse og visualisering, skriver Globes.

“Vi er fornøyd med tildelingen av disse to kontraktene som bekrefter våre innovative egenskaper. Jeg tror vårt unike driftskonsept, samt de mest avanserte teknologier som er kjernen i systemet vårt, vil føre til at flere kunder vil å følge og velge våre systemer,” sier CyberBits daglig leder Adi Dar til Globes.