Tel Aviv University er den tredje største kilden til rekruttering utenfor USA av nyutdannede til Internett-søkemotorgiganten Google, skriver Business Insider, som har publisert en liste over de 20 universitetene med flest nyutdannede ansatt av Google. Google regnes som en av verdens mest attraktive arbeidsgivere og ett av selskapene det er vanskeligst å bli ansatt i. Grunnlagt for 17 år siden syselsetter Google i dag 57.000 heltidsansatte over hele kloden. Mellom 2,5 og 3,5 millioner mennesker søker på jobber i selskapet årlig; bare ca 4000 blir ansatt, og mange av dem viser seg altså å være israelere.. Tel Aviv University er plassert på Buisness Insiders liste, og er det eneste universitetet på listen der undervisningsspråket ikke er engelsk. Det israelske universitetet er også den tredje største ikke-amerikansk rekrutteringskilden til kandidater som går videre til å bli Google-ansatte. Kun de britiske universitenene Oxford og Cambridge sender flere nyutdannede studenter over i faste jobber i Google blant universiteter som ikke er lokalisert i USA. Flest Google-ansatte kommer fra Stanford University, som ligger nærmest selskapets Silicon Valley hovedkvarter, med 2,275 Google-ansatte. Berkeley har 2032 kandidater på Google, og Pittsburgh-baserte Carnegie Mellon University, som har underavdeliger i både Silicon Valley og i Qatar, har 1180. Massachusetts Institute of Technology rangert som nummer fire, med 1011 Google-ansatte..

Tel_Aviv_UniversityTel Aviv University er den tredje største kilden til rekruttering utenfor USA av nyutdannede til Internett-søkemotorgiganten Google, skriver Business Insider, som har publisert en liste over de 20 universitetene med flest nyutdannede ansatt av Google. Google regnes som en av verdens mest attraktive arbeidsgivere og ett av selskapene det er vanskeligst å bli ansatt i.

Grunnlagt for 17 år siden syselsetter Google i dag 57.000 heltidsansatte over hele kloden. Mellom 2,5 og 3,5 millioner mennesker søker på jobber i selskapet årlig; bare ca 4000 blir ansatt, og mange av dem viser seg altså å være israelere..

Tel Aviv University er plassert på Buisness Insiders liste, og er det eneste universitetet på listen der undervisningsspråket ikke er engelsk. Det israelske universitetet er også den tredje største ikke-amerikansk rekrutteringskilden til kandidater som går videre til å bli Google-ansatte. Kun de britiske universitenene Oxford og Cambridge sender flere nyutdannede studenter over i faste jobber i Google blant universiteter som ikke er lokalisert i USA.

Flest Google-ansatte kommer fra Stanford University, som ligger nærmest selskapets Silicon Valley hovedkvarter, med 2,275 Google-ansatte. Berkeley har 2032 kandidater på Google, og Pittsburgh-baserte Carnegie Mellon University, som har underavdeliger i både Silicon Valley og i Qatar, har 1180.
Massachusetts Institute of Technology rangert som nummer fire, med 1011 Google-ansatte..