Valget til Jan Åge Braaten (43) reddet ham fra et liv som uføretrygdet og invalid på grunn av psoriasis og psoriasis-leddgikt, skriver Se og Hør. Legene ville tilby ham cellegift for å holde sykdommene i sjakk, men i dag er han glad han tok sjansen på å prøve en annen løsning, skriver ukemagasinet. Han valgte ved Dødehavet i Israel. "Han var handicappet og avhengig av krykker da han reiste hjemmefra, og nesten frisk da han kom hjem etter første behandling med sol, salt, gjørme og ulike mineralkremer", forteller kona May-Linn Braaten (35) til Se og Hør. Dødehavsklinikken er rehabiliteringssenter for norske pasienter, som drives av Dødehavsstiftelsen. Vannet i Dødehavet inneholder hele 33 prosent salt. "Jeg hadde på forhånd hørt om folk som hadde fått behandling i Israel, men kjente ingen som selv hadde vært der. Og uten økonomisk støtte fra min arbeidsgiver og Dødehavsstiftelsen, hadde jeg neppe hatt muligheter for å reise på et tre ukers opphold sist høst", sier 43-åringen til det populære ukemagasinet. Han er en av mange som synes det er synd at staten ikke gir støtte til dette behandlingstilbudet, og forteller til Se og Hør at han følte seg bedre fra første dag og kom hjem til Norge som et nytt menneske. Dødehavsklinikken er norsk Rehabiliteringssenter for norske pasienter, lokalisert ved Dødehavet. Klinikken drives av Dødehavstiftelsen. Vito Helse er drifts-selskapet som er heleid av stiftelsen.

DødehavsklinikkenValget til Jan Åge Braaten (43) reddet ham fra et liv som uføretrygdet og invalid på grunn av psoriasis og psoriasis-leddgikt, skriver Se og Hør. Legene ville tilby ham cellegift for å holde sykdommene i sjakk, men i dag er han glad han tok sjansen på å prøve en annen løsning, skriver ukemagasinet. Han valgte ved Dødehavet i Israel.

“Han var handicappet og avhengig av krykker da han reiste hjemmefra, og nesten frisk da han kom hjem etter første behandling med sol, salt, gjørme og ulike mineralkremer”, forteller kona May-Linn Braaten (35) til Se og Hør.

Dødehavsklinikken er rehabiliteringssenter for norske pasienter, som drives av Dødehavsstiftelsen. Vannet i Dødehavet inneholder hele 33 prosent salt.

“Jeg hadde på forhånd hørt om folk som hadde fått behandling i Israel, men kjente ingen som selv hadde vært der. Og uten økonomisk støtte fra min arbeidsgiver og Dødehavsstiftelsen, hadde jeg neppe hatt muligheter for å reise på et tre ukers opphold sist høst”, sier 43-åringen til det populære ukemagasinet.

Han er en av mange som synes det er synd at staten ikke gir støtte til dette behandlingstilbudet, og forteller til Se og Hør at han følte seg bedre fra første dag og kom hjem til Norge som et nytt menneske.

Dødehavsklinikken er norsk Rehabiliteringssenter for norske pasienter, lokalisert ved Dødehavet. Klinikken drives av Dødehavstiftelsen. Vito Helse er drifts-selskapet som er heleid av stiftelsen.