Søndag starter Tel Aviv Digital Conference kombinert med Tel Aviv Innovation Festival 2015, Israels største internasjonale Hi-tech sammenkomst, med hundrevis av start ups, investorer og ledende multinasjonale selskaper. Det skjer som navnet forteller i Tel Aviv, en av verdens mest innovative byer. Og det skjer ikke uten norsk deltakelse. For denne muligheten til å presentere seg for verden er det flere norske firmaer som ikke vil gå glipp av. Ti selskaper deltar, sammen med Oslo Buisness Region, Innovasjon Norge og Norsk Israelsk Handelskammer. Det norske utenriksdepartementet har bistått med pengestøtte til hvert av de deltagende firmaene, noe lederen for Norsk Israelsk Handelskammer. Dag Abrahamsen, (bilde) sier han setter stor pris på. Dessuten står den norske ambassaden, sammen med handelskammeret, Innovasjon Norge og Oslo Business Region bak en invitasjon til andre lands deltagere, og andre interesserte fra det israelske næringslivet, til en uformell sammenkomst på tirsdag kveld, der de kan bli presentert for de norske selskapene. "Oslo er den raskest voksende hovedstaden i Europa. Den norske oppstart scenen vokser like raskt, med massevis av lovende selskaper. Noen av dem er i Tel Aviv for å møte de mest interessante menneskene i entreprenørskap og tech på DLD Innovation Festival," skriver de i invitasjonen, til det uformell møtet med den norske delegasjonen som teller 20 personer.

Dag_Abrahamsen2Søndag starter Tel Aviv Digital Conference kombinert med Tel Aviv Innovation Festival 2015, Israels største internasjonale Hi-tech sammenkomst, med hundrevis av start ups, investorer og ledende multinasjonale selskaper. Det skjer som navnet forteller i Tel Aviv, en av verdens mest innovative byer. Og det skjer ikke uten norsk deltakelse.

For denne muligheten til å presentere seg for verden er det flere norske firmaer som ikke vil gå glipp av. Ti selskaper deltar, sammen med Oslo Buisness Region, Innovasjon Norge og Norsk Israelsk Handelskammer. Det norske utenriksdepartementet har bistått med pengestøtte til hvert av de deltagende firmaene, noe lederen for Norsk Israelsk Handelskammer. Dag Abrahamsen, (bilde) sier han setter stor pris på.

Dessuten står den norske ambassaden, sammen med handelskammeret, Innovasjon Norge og Oslo Business Region bak en invitasjon til andre lands deltagere, og andre interesserte fra det israelske næringslivet, til en uformell sammenkomst på tirsdag kveld, der de kan bli presentert for de norske selskapene.

“Oslo er den raskest voksende hovedstaden i Europa. Den norske oppstart scenen vokser like raskt, med massevis av lovende selskaper. Noen av dem er i Tel Aviv for å møte de mest interessante menneskene i entreprenørskap og tech på DLD Innovation Festival,” skriver de i invitasjonen, til det uformell møtet med den norske delegasjonen som teller 20 personer.