"Jeg ser frem til å diskutere med deg denne kvelden hvordan vi kan utvide samarbeidet mellom Israel og Italia i teknologi, i landbruket, i kultur og vitenskap, i kampen mot terrorisme, i sikkerhet og stabilitet for vår verden," sa Israels statsminister Benjamin Netanyahu før samtalene med Italias statsminister Matteo Renzi i det historiske palasset Palazzo Vecchio i Florence lørdag kveld, skriver Israel Hayom.  "Det er en enkel regel som er helt avgjørende for fremtiden for våre samfunn. Fremtiden tilhører dem som innoverer. Italia har alltid vært i forkant av kreativitet. Du trenger bare å stå i denne fantastiske hallen ved siden av malerier av Vasari og statuer av Michelangelo for å forstå hvor kreativ og hvor kraftig Italia har vært gjennom århundrene og i dag," sa statsministeren henvent til den italienske statsministeren og med pressekorpset til stede. "Israel i sin tur er en global hub av teknologi. Og jeg tror at vi sammen kan skape noe mer enn alene, både til fordel for våre to folk, men også til fordel for andre folkeslag," la han til. Fredag ​​møtte Netanyahu lederne for Italias jødiske samfunn. "Jeg er glad for å være sammen med dere her," sa han ifølge Israel Hayom. "Vi er i en kamp mellom styrkene til fremgang og modernitet og mørkets krefter som ønsker å presse oss bakover. Dette er en kamp mellom frihet og undertrykkelse og mellom dag og natt. Vi kjemper ikke bare for vår felles livsform, men for sannheten. Vi kjemper mot løgnene som blir spredd om oss. Italias statsminister Matteo Renzi er en viktig partner i denne kampen."

Netanyahu_Italia“Jeg ser frem til å diskutere med deg denne kvelden hvordan vi kan utvide samarbeidet mellom Israel og Italia i teknologi, i landbruket, i kultur og vitenskap, i kampen mot terrorisme, i sikkerhet og stabilitet for vår verden,” sa Israels statsminister Benjamin Netanyahu før samtalene med Italias statsminister Matteo Renzi i det historiske palasset Palazzo Vecchio i Florence lørdag kveld, skriver Israel Hayom. 

“Det er en enkel regel som er helt avgjørende for fremtiden for våre samfunn. Fremtiden tilhører dem som innoverer. Italia har alltid vært i forkant av kreativitet. Du trenger bare å stå i denne fantastiske hallen ved siden av malerier av Vasari og statuer av Michelangelo for å forstå hvor kreativ og hvor kraftig Italia har vært gjennom århundrene og i dag,” sa statsministeren henvent til den italienske statsministeren og med pressekorpset til stede.

“Israel i sin tur er en global hub av teknologi. Og jeg tror at vi sammen kan skape noe mer enn alene, både til fordel for våre to folk, men også til fordel for andre folkeslag,” la han til.

Fredag ​​møtte Netanyahu lederne for Italias jødiske samfunn. “Jeg er glad for å være sammen med dere her,” sa han ifølge Israel Hayom. “Vi er i en kamp mellom styrkene til fremgang og modernitet og mørkets krefter som ønsker å presse oss bakover. Dette er en kamp mellom frihet og undertrykkelse og mellom dag og natt. Vi kjemper ikke bare for vår felles livsform, men for sannheten. Vi kjemper mot løgnene som blir spredd om oss. Italias statsminister Matteo Renzi er en viktig partner i denne kampen.”