Leserne av Travel + Leisure Magazine har rangert Jerusalem som den tiende beste byen i verden i 2015, ifølge en liste magasinet nylig publiserte, skriver den israelske avisen Israel Hayom. "Kristne, jøder og muslimer møtes for å tilbe i denne 4000 år gamle hellige by, og deres respektive kirker, synagoger og moskeer omkranser den historiske gamlebyen," skriver magasinet, og fortsetter: "Her kan du brette en miniatyrbønn inn i Vestmuren, eller se et fragment av leire gravert med kileskrift på utgravingsstedet på Tempelhøyden. Den ikoniske, skinnende gull Klippemoskeen er best fotografert fra det østerrikeske hospitset, som tilbyr en enestående utsikt over byen og Oljeberget". Magasinet trekker også frem lukseriøse restauranter som et betydelig pluss for byen, blant annet King's Court på det restaurerte hotellet Waldorf Astoria. Leserne av Travel + Leisure Magazine plasserer den japanske byen Kyoto som den beste byen i verden, etterfulgt av Charleston, Siem Reap, Firenze, Roma, Bangkok, Krakow, Barcelona og Cape Town. Tel Aviv blir rangert som nummer tre i Afrika og Midtøsten kategori.

JerusalemLeserne av Travel + Leisure Magazine har rangert Jerusalem som den tiende beste byen i verden i 2015, ifølge en liste magasinet nylig publiserte, skriver den israelske avisen Israel Hayom. “Kristne, jøder og muslimer møtes for å tilbe i denne 4000 år gamle hellige by, og deres respektive kirker, synagoger og moskeer omkranser den historiske gamlebyen,” skriver magasinet, og fortsetter:

“Her kan du brette en miniatyrbønn inn i Vestmuren, eller se et fragment av leire gravert med kileskrift på utgravingsstedet på Tempelhøyden. Den ikoniske, skinnende gull Klippemoskeen er best fotografert fra det østerrikeske hospitset, som tilbyr en enestående utsikt over byen og Oljeberget”.

Magasinet trekker også frem lukseriøse restauranter som et betydelig pluss for byen, blant annet King’s Court på det restaurerte hotellet Waldorf Astoria.

Leserne av Travel + Leisure Magazine plasserer den japanske byen Kyoto som den beste byen i verden, etterfulgt av Charleston, Siem Reap, Firenze, Roma, Bangkok, Krakow, Barcelona og Cape Town. Tel Aviv blir rangert som nummer tre i Afrika og Midtøsten kategori.