Et nytt kosttilskudd utviklet ved Schneider Medisinsk Senter for barn i Israel har hjulpet barn til å få bedre høyde og vekt, skriver Israel Hayom. Kosttilskuddet som heter Up-Pro vil være tilgjengelig i butikkene i nær fremtid. Studier viser at barn som tok supplementet vokste 1-2 centimeter høyere enn kontrollgruppen, som fikk placebo. Barnas høyde i forhold til vekten ble ikke påvirket, og tilsetningen forårsaker ikke at noen blir overvektig. Deltakerne i studien var barn med lav høyde og vekt for sin alder, som ikke lider av hormonelle lidelser knyttet til hemmet vekst." Frem til nå har vi ikke hatt noen løsning for disse barna", sier lederen for sykehusets endokrinologi og diabetes Institutt, professor Moshe Phillips. "Vi har kommet frem til supplementet etter mange års forskning, og det inneholder ingredienser som vi allerede er kjent med, slik som proteiner, karbohydrater, fett, vitaminer og mineraler. Ingen blir plutselig basketballspilleren Aulcie Perry, men deres vekstrater vil få en økning,," sier Phillips. Tillegget skal tas en gang om dagen før du sovner. Schneider Medisinske Senter for barn studerer for tiden effekten av tillegget på jenter som begynner å ta det i en alder av 10 og gutter som begynner i en alder av 11. Hvert kjønn har sin egen versjon av supplementet, skriver Israel Hayom.

Moshe_PhillipsEt nytt kosttilskudd utviklet ved Schneider Medisinsk Senter for barn i Israel har hjulpet barn til å få bedre høyde og vekt, skriver Israel Hayom. Kosttilskuddet som heter Up-Pro vil være tilgjengelig i butikkene i nær fremtid. Studier viser at barn som tok supplementet vokste 1-2 centimeter høyere enn kontrollgruppen, som fikk placebo. Barnas høyde i forhold til vekten ble ikke påvirket, og tilsetningen forårsaker ikke at noen blir overvektig.

Deltakerne i studien var barn med lav høyde og vekt for sin alder, som ikke lider av hormonelle lidelser knyttet til hemmet vekst.” Frem til nå har vi ikke hatt noen løsning for disse barna”, sier lederen for sykehusets endokrinologi og diabetes Institutt, professor Moshe Phillips.

“Vi har kommet frem til supplementet etter mange års forskning, og det inneholder ingredienser som vi allerede er kjent med, slik som proteiner, karbohydrater, fett, vitaminer og mineraler. Ingen blir plutselig basketballspilleren Aulcie Perry, men deres vekstrater vil få en økning,,” sier Phillips. Tillegget skal tas en gang om dagen før du sovner.

Schneider Medisinske Senter for barn studerer for tiden effekten av tillegget på jenter som begynner å ta det i en alder av 10 og gutter som begynner i en alder av 11. Hvert kjønn har sin egen versjon av supplementet, skriver Israel Hayom.