Mange som har testet den israelske vinen mener at den er blant verdens beste. Det er også dokumentert ved at israelske vinprodusenter har vunnet internasjonale priser. Det er spesielt gode forhold for å dyrke frem vindruer på Golan-høyden. I fjor holdt Uri Taub fra det israelske turistkontoret i Stockholm foredrag for "Med Israel for Fred" om den israelske vindyrkingen og generelt om Israel som turistnasjon: Her kan du se foredraget

Israel_vingårdMange som har testet den israelske vinen mener at den er blant verdens beste. Det er også dokumentert ved at israelske vinprodusenter har vunnet internasjonale priser. Det er spesielt gode forhold for å dyrke frem vindruer på Golan-høyden. I fjor holdt Uri Taub fra det israelske turistkontoret i Stockholm foredrag for “Med Israel for Fred” om den israelske vindyrkingen og generelt om Israel som turistnasjon:

Her kan du se foredraget