En tidligere Israelsk tennisstjerne, Andy Ram, forlater tennisbanen og har valgt et annet felt for å foreta konkurranser for fremtiden - en verden av high tech. Han har overført sin kjærlighet til tennis til sin nye jobb ved å finne et system for å besvare spørsmål som "hva er den nåværende score," skriver Jerusalem Online. Hans selskap vil tilby armbånd som med ett trykk vil underrette en spiller om den aktuelle stillingen. Dessuten kan hans oppfinnelse vise rangeringer for amatører over hele verden. "Min oppstart vil bringe den profesjonelle verden til amatører", forklarer Ram. "Sammen med en professor fra Technion har vi laget en metode for tennisspillere verden rundt for å finne andre spillere på deres nivå. Folk står fast med spillere fra sin lokale klubb. Noen er altfor gode og noen bare ikke god nok til utfordre dem. Derfor er det nyttig å kunne finne frem til andre spillere," mener han.  

Andy_RamEn tidligere Israelsk tennisstjerne, Andy Ram, forlater tennisbanen og har valgt et annet felt for å foreta konkurranser for fremtiden – en verden av high tech. Han har overført sin kjærlighet til tennis til sin nye jobb ved å finne et system for å besvare spørsmål som “hva er den nåværende score,” skriver Jerusalem Online.

Hans selskap vil tilby armbånd som med ett trykk vil underrette en spiller om den aktuelle stillingen. Dessuten kan hans oppfinnelse vise rangeringer for amatører over hele verden. “Min oppstart vil bringe den profesjonelle verden til amatører”, forklarer Ram.

“Sammen med en professor fra Technion har vi laget en metode for tennisspillere verden rundt for å finne andre spillere på deres nivå. Folk står fast med spillere fra sin lokale klubb. Noen er altfor gode og noen bare ikke god nok til utfordre dem. Derfor er det nyttig å kunne finne frem til andre spillere,” mener han.