Mens statsminister Benjamin Netanyahu og palestinernes president Mahmoud Abbas bruker enhver anledning til å angripe hverandre, har et bemerkelsesverdig samarbeid blitt registrert mellom israelere og palestinere innen hårdesign, skriver den israelske avisen Ynet News. For mens frisører fra Jordan og Tyrkia boikottet det internasjonale hårstyling mesterskapet avholdt på Tel Avivs universitet deltok Asma Massimi fra Nablus. Og hun vant. (illustrasjonsbilde) Hårstylist Asma Massimi fra Nablus beseiret hundrevis av konkurrenter fra Israel og verden rundt da hun nylig vant førsteplassen i kategorien "hverdags frisyre styling" i det internasjonale mesterskapet i regi av OMC - den israelske foreningen for nasjonale frisører, makeup-artister og skjønnhetseksperter, som ble holdt på Tel Aviv University, skriver avisen. Massimi brakte med seg en modell fra Nablus på Vestbredden og designet en frisyre på hodet hennes. Mens frisører fra Jordan og Tyrkia boikottet konkurransen hadde hun ingen betenkeligheter med å delta. Tvert imot mener hun at hennes seier brakte med seg mye respekt til det området hun kaller Palesrina. Dessuten vant hun en høykvalitets japanske saks verdt 1550 dollar.

Hår2Mens statsminister Benjamin Netanyahu og palestinernes president Mahmoud Abbas bruker enhver anledning til å angripe hverandre, har et bemerkelsesverdig samarbeid blitt registrert mellom israelere og palestinere innen hårdesign, skriver den israelske avisen Ynet News. For mens frisører fra Jordan og Tyrkia boikottet det internasjonale hårstyling mesterskapet avholdt på Tel Avivs universitet deltok Asma Massimi fra Nablus. Og hun vant. (illustrasjonsbilde)

Hårstylist Asma Massimi fra Nablus beseiret hundrevis av konkurrenter fra Israel og verden rundt da hun nylig vant førsteplassen i kategorien “hverdags frisyre styling” i det internasjonale mesterskapet i regi av OMC – den israelske foreningen for nasjonale frisører, makeup-artister og skjønnhetseksperter, som ble holdt på Tel Aviv University, skriver avisen.

Massimi brakte med seg en modell fra Nablus på Vestbredden og designet en frisyre på hodet hennes. Mens frisører fra Jordan og Tyrkia boikottet konkurransen hadde hun ingen betenkeligheter med å delta. Tvert imot mener hun at hennes seier brakte med seg mye respekt til det området hun kaller Palesrina. Dessuten vant hun en høykvalitets japanske saks verdt 1550 dollar.