1990-årene sender enda et musikalsk ikon til Israel: det engelske alternativ rockebandet Suede, som vil opptre på Menora Mivtachim Arena i Tel Aviv 30. juli, skriver Ynet News. Dette vil være gruppens femte forestilling i Israel. Suede, som er svært populær blant den israelske publikum, var sist i Israel i 2011. Vokalisten Brett Anderson ga en solokonsert i Israel i 2008. Bandet kommer i Israel i sommer som en del av en tur å fremme sin kommende nye album. Suede er et av de viktigste bandene fra Storbritannia på 1990-tallet. Det regnes som et av pionerene innen Britpop-bevegelse, en undersjanger av alternativ rock, skriver Ynet News. Gruppen fikk sitt gjennombrudd ved utgivelsen av dens første album, "Suede", i 1993. På den tiden var det det raskest selgende debutalbum i britisk historie og vant 1993 Mercury Music Prize. Suede var meget vellykket rundt om i verden på 1990-tallet og produserte mange hits - inkludert "Animal Nitrate", "So Young" og "Vakre Ones," Bandet brøt opp i 2003, men bandmedlemmene ble gjenforent i 2010 for et veldedighetsshow, uten den opprinnelige gitaristen Bernard Butler. Den ene konsertenble raskt forvandlet til en rekke konserter, og bandet begynte å opptre regelmessig igjen. I februar i år mottok Suede den prestisjetunge Godlike Genius Award, delt ut av det britiske musikkmagasinet NME (New Musical Express). Live i Israel 2011

Suede1990-årene sender enda et musikalsk ikon til Israel: det engelske alternativ rockebandet Suede, som vil opptre på Menora Mivtachim Arena i Tel Aviv 30. juli, skriver Ynet News. Dette vil være gruppens femte forestilling i Israel. Suede, som er svært populær blant den israelske publikum, var sist i Israel i 2011. Vokalisten Brett Anderson ga en solokonsert i Israel i 2008. Bandet kommer i Israel i sommer som en del av en tur å fremme sin kommende nye album.

Suede er et av de viktigste bandene fra Storbritannia på 1990-tallet. Det regnes som et av pionerene innen Britpop-bevegelse, en undersjanger av alternativ rock, skriver Ynet News.

Gruppen fikk sitt gjennombrudd ved utgivelsen av dens første album, “Suede”, i 1993. På den tiden var det det raskest selgende debutalbum i britisk historie og vant 1993 Mercury Music Prize.

Suede var meget vellykket rundt om i verden på 1990-tallet og produserte mange hits – inkludert “Animal Nitrate”, “So Young” og “Vakre Ones,”

Bandet brøt opp i 2003, men bandmedlemmene ble gjenforent i 2010 for et veldedighetsshow, uten den opprinnelige gitaristen Bernard Butler. Den ene konsertenble raskt forvandlet til en rekke konserter, og bandet begynte å opptre regelmessig igjen.

I februar i år mottok Suede den prestisjetunge Godlike Genius Award, delt ut av det britiske musikkmagasinet NME (New Musical Express).

Live i Israel 2011