Lavprisflyselskap Ryanair, basert i Irland, har gjenopptatt samtaler i Israel for å åpne ruter til flere europeiske destinasjoner. Initiativet følger etter en lang periode der kontakter mellom Ryanair og israelske fly- og turistmyndigheter har vært avbrutt, skriver den israelske avisen Yediot Ahronot. Ryanairs plan er å operere fly til en pris på 140 euro (ca. 1200 kroner) for en returbillett til ulike destinasjoner. Selskapet sier det har til hensikt å starte med enda lavere priser. Om tre-fire måneder vil selskapet ha satt opp en pilot-timeplan for å sjekke ut om flyselskapet vil være i stand til å operere flyreiser fra Israel til Europa, skriver Globes. "Vi ønsker våre flagg i Israel, og vi vil tilby nye destinasjoner og nye muligheter," sier Ryanairs visedirektør Kate Sherry, som nylig besøkte Israel, til Yediot Ahronot. Ryanair er Europas største flyselskap når det gjelder antall passasjerer.

RyanairLavprisflyselskap Ryanair, basert i Irland, har gjenopptatt samtaler i Israel for å åpne ruter til flere europeiske destinasjoner. Initiativet følger etter en lang periode der kontakter mellom Ryanair og israelske fly- og turistmyndigheter har vært avbrutt, skriver den israelske avisen Yediot Ahronot. Ryanairs plan er å operere fly til en pris på 140 euro (ca. 1200 kroner) for en returbillett til ulike destinasjoner.

Selskapet sier det har til hensikt å starte med enda lavere priser. Om tre-fire måneder vil selskapet ha satt opp en pilot-timeplan for å sjekke ut om flyselskapet vil være i stand til å operere flyreiser fra Israel til Europa, skriver Globes.

“Vi ønsker våre flagg i Israel, og vi vil tilby nye destinasjoner og nye muligheter,” sier Ryanairs visedirektør Kate Sherry, som nylig besøkte Israel, til Yediot Ahronot. Ryanair er Europas største flyselskap når det gjelder antall passasjerer.