Apple Israel, som ligger i Hertzelia og Haifa, er det nest største av selskapets sentre etter firmaets viktigste campus i California. Og nå planlegger Apple å utvide sine aktiviteter i Israel, og vil leie ytterligere arealer med kontorer i tilknytning til sitt israelske hovedkontor i Herzliya, skriver Jerusalen Online. Disse kontorene som vil huse mellom 150 og 250 nye medarbeidere. Apple Israel regner med at de nye kontorene vil kunne taes i bruk siste kvartal dette året. Apple etablerte seg i Israel så snt som for bare to og et halvt år siden, i 2013, og har allerede åpnet et tredje utviklingssenter i Raanana. Selskapet har i dag 700 ansatte i Israel, de fleste av dem chip-ingeniører. Selskapets administrerende direktør Tim Cook besøkte Israel for første gang i februar 2015. Han understreket den strategiske betydningen Apple sin virksomhet i Israel har, skriver Jerusalem Online. Cook sa i den anledningen også at han har en enorm beundring for Israel, ikke bare som en viktig alliert for USA, men som et sted å gjøre forretninger. Cook ble ledsaget av Apples visepresident for maskinvareteknologier, Johny Srouji, en israelsk araber fra Haifa. Nylig kjøpte Apple kjøpte et israelsk selskap, Lin X, for ca 18 millioner dollar. Linx har spesialisert seg på å lage multi-åpning kamerautstyr for mobile enheter. Dette markerte Apples første oppkjøp i Israel.

Apple_IsraelApple Israel, som ligger i Hertzelia og Haifa, er det nest største av selskapets sentre etter firmaets viktigste campus i California. Og nå planlegger Apple å utvide sine aktiviteter i Israel, og vil leie ytterligere arealer med kontorer i tilknytning til sitt israelske hovedkontor i Herzliya, skriver Jerusalen Online. Disse kontorene som vil huse mellom 150 og 250 nye medarbeidere.

Apple Israel regner med at de nye kontorene vil kunne taes i bruk siste kvartal dette året. Apple etablerte seg i Israel så snt som for bare to og et halvt år siden, i 2013, og har allerede åpnet et tredje utviklingssenter i Raanana. Selskapet har i dag 700 ansatte i Israel, de fleste av dem chip-ingeniører.

Selskapets administrerende direktør Tim Cook besøkte Israel for første gang i februar 2015. Han understreket den strategiske betydningen Apple sin virksomhet i Israel har, skriver Jerusalem Online. Cook sa i den anledningen også at han har en enorm beundring for Israel, ikke bare som en viktig alliert for USA, men som et sted å gjøre forretninger. Cook ble ledsaget av Apples visepresident for maskinvareteknologier, Johny Srouji, en israelsk araber fra Haifa.

Nylig kjøpte Apple kjøpte et israelsk selskap, Lin X, for ca 18 millioner dollar. Linx har spesialisert seg på å lage multi-åpning kamerautstyr for mobile enheter. Dette markerte Apples første oppkjøp i Israel.