Det israelske firmaet Salt of the Earth Ltd. rapporterer betydelig salgsvekst i det russiske saltmarkedet i 2014. Selskapet forventer også å doble eksport av salt til Russland i 2015, melder firmaet som ble etablert i 1922. Størrelsen på den russiske saltmarkedet er anslått til å være 5 millioner tonn i året. Tidligere importerte Russland 1,5 millioner tonn salt fra Ukraina. Konflikten mellom Russland og Ukraina åpner derfor nye muligheter for det israelske firmaet. Russlands føderale tilsyn for forbrukerbeskyttelse la i januar 2015 ned forbud mot salt produsert av det ukrainske firmaet Artyomsol som dekket nesten 24 prosent av det russiske markedet. Salt of the Earth besluttet seg for å delta i det russiske saltmarkedet i 2012, etter å ha gjennomført markedsundersøkelser av de tidligere tilbydernes saltprodukter og priser, skriver firmaet på deres hjemmeside. "Resultatene av forskningen gjorde det mulig for oss å bestemme de viktigste markedene i Russland og utvikle kostnadseffektive transportløsninger for å dekke det russiske markedet med salt av høy kvalitet og saltingredienser", sier Avi Freund, eksportsjef for Salt of the Earth. "Vi signert en eksklusiv distribusjonsavtale med TDS Russland. De bygget to emballasjehus i 2013, slik at vi kan pakke produkter i Russland og dermed få dramatisk lavere emballasjekostnader." ! 2013 identifiserte TDS Russland nisjemarkeder i Moskva-området, noe som bidro til å øke salget med 25 prosent, sier Pavel Bogolyubov, administrerende direktør i TDS Russland. I 2014 ble markedsføringen utvidet til Øst-Russland, og salget økte med ytterligere 20 prosent. "Embargo på import av mat og råvarer fra Europa skapte en ny mulighet til å øke vårt salg i 2015," sier Salt of the Earth sin eksportsjef Avi Freund. "Vi ønsker å presentere vår nye, innovative premium salt linje til personmarkedet i Moskva, og vi forventer ytterligere vekst i både detaljhandel og natriumreduksjonsløsninger i løpet av året," legger han til. I løpet av 2014 lyktes Salt of the Earth, med hjelp av TDS, i å komme inn i sjømatbehandlingen i Vladivostok og Korsakov regionene i Russlands fjerne østen territorium. Selskapet leverer nå høykvalitets havsalt til tunfisk og lakseprosessanlegg.

Israel_saktDet israelske firmaet Salt of the Earth Ltd. rapporterer betydelig salgsvekst i det russiske saltmarkedet i 2014. Selskapet forventer også å doble eksport av salt til Russland i 2015, melder firmaet som ble etablert i 1922. Størrelsen på den russiske saltmarkedet er anslått til å være 5 millioner tonn i året. Tidligere importerte Russland 1,5 millioner tonn salt fra Ukraina. Konflikten mellom Russland og Ukraina åpner derfor nye muligheter for det israelske firmaet.

Russlands føderale tilsyn for forbrukerbeskyttelse la i januar 2015 ned forbud mot salt produsert av det ukrainske firmaet Artyomsol som dekket nesten 24 prosent av det russiske markedet.

Salt of the Earth besluttet seg for å delta i det russiske saltmarkedet i 2012, etter å ha gjennomført markedsundersøkelser av de tidligere tilbydernes saltprodukter og priser, skriver firmaet på deres hjemmeside.

“Resultatene av forskningen gjorde det mulig for oss å bestemme de viktigste markedene i Russland og utvikle kostnadseffektive transportløsninger for å dekke det russiske markedet med salt av høy kvalitet og saltingredienser”, sier Avi Freund, eksportsjef for Salt of the Earth. “Vi signert en eksklusiv distribusjonsavtale med TDS Russland. De bygget to emballasjehus i 2013, slik at vi kan pakke produkter i Russland og dermed få dramatisk lavere emballasjekostnader.”

! 2013 identifiserte TDS Russland nisjemarkeder i Moskva-området, noe som bidro til å øke salget med 25 prosent, sier Pavel Bogolyubov, administrerende direktør i TDS Russland. I 2014 ble markedsføringen utvidet til Øst-Russland, og salget økte med ytterligere 20 prosent.

“Embargo på import av mat og råvarer fra Europa skapte en ny mulighet til å øke vårt salg i 2015,” sier Salt of the Earth sin eksportsjef Avi Freund. “Vi ønsker å presentere vår nye, innovative premium salt linje til personmarkedet i Moskva, og vi forventer ytterligere vekst i både detaljhandel og natriumreduksjonsløsninger i løpet av året,” legger han til.

I løpet av 2014 lyktes Salt of the Earth, med hjelp av TDS, i å komme inn i sjømatbehandlingen i Vladivostok og Korsakov regionene i Russlands fjerne østen territorium. Selskapet leverer nå høykvalitets havsalt til tunfisk og lakseprosessanlegg.