Det israelske politiet har etablert et ny politiakademi i Beit-Shemesh, som inkorporerer alle de eksisterende lærings- og treningsanlegg i en enkelt campus. Hovedmålet med dette trekket er å sikre enhetlig opplæring av alle politifolk, hele veien til visekonsernsjef (brigadegeneral) rang, skriver det israelske magasinet Israel Defence. En av endringene som er introdusert i det nye akademiet er en forskyvning av vekt på praktisk opplæring. Sammen med klasserommene hvor elevene studeree teoretisk innhold, inneholder det nye akademiet moderne treningsanlegg som gjør at politistudentene kan øve på et omfattende utvalger av ulike scenarier. Fasilitetene inkluderer en bebygd arealkrigføringsinstallasjon som simulerer en liten by, en annen installasjon som simulerer det indre av et typisk underholdningsspillested, og et anlegg som simulerer en fotballstadion inkludert billettbodene. Politskolen har også en fullt utstyrt skytebane som har de nyeste teknologiske hjelpemidler for å forbedre elevenes skytevåpenhåndteringsferdigheter. Akademiet omfatter også, for første gang noensinne, et museum av historien til det israelske politiet. Det nye akademiet kan romme ca 3000 lærlinger samtidig, med sovesalanlegg for mer enn 1000 elever. Før det nye akademiet ble bygget hadde det israelske politiet mer enn tjue skoler spredt rundt om i hele landet, på regionalt og landsdekkende nivå. "Vi ønsket en sentral plassering som ville muliggjøre en ensartet standard og opplæringskontinuitet for alle funksjoner," forklarer visesjefen ved akademiet, Alon Assur. Kostnaden til etableringen av det nye akademiet er anslått til om lag 700 millioner shekel, og driftskostnadene for de første 25 år er anslått til 2,2 milliarder.

Israel_politiDet israelske politiet har etablert et ny politiakademi i Beit-Shemesh, som inkorporerer alle de eksisterende lærings- og treningsanlegg i en enkelt campus. Hovedmålet med dette trekket er å sikre enhetlig opplæring av alle politifolk, hele veien til visekonsernsjef (brigadegeneral) rang, skriver det israelske magasinet Israel Defence.

En av endringene som er introdusert i det nye akademiet er en forskyvning av vekt på praktisk opplæring. Sammen med klasserommene hvor elevene studeree teoretisk innhold, inneholder det nye akademiet moderne treningsanlegg som gjør at politistudentene kan øve på et omfattende utvalger av ulike scenarier.

Fasilitetene inkluderer en bebygd arealkrigføringsinstallasjon som simulerer en liten by, en annen installasjon som simulerer det indre av et typisk underholdningsspillested, og et anlegg som simulerer en fotballstadion inkludert billettbodene.

Politskolen har også en fullt utstyrt skytebane som har de nyeste teknologiske hjelpemidler for å forbedre elevenes skytevåpenhåndteringsferdigheter. Akademiet omfatter også, for første gang noensinne, et museum av historien til det israelske politiet. Det nye akademiet kan romme ca 3000 lærlinger samtidig, med sovesalanlegg for mer enn 1000 elever.

Før det nye akademiet ble bygget hadde det israelske politiet mer enn tjue skoler spredt rundt om i hele landet, på regionalt og landsdekkende nivå. “Vi ønsket en sentral plassering som ville muliggjøre en ensartet standard og opplæringskontinuitet for alle funksjoner,” forklarer visesjefen ved akademiet, Alon Assur.

Kostnaden til etableringen av det nye akademiet er anslått til om lag 700 millioner shekel, og driftskostnadene for de første 25 år er anslått til 2,2 milliarder.