I en rapport fra en gruppe som arbeider med FN-konvensjonen mot korrupsjon lovprises Israel for landets tiltak mot offentlig korrupsjon. Rapporten viser til de siste årenes rettshåndhevelse i Israel, der blant annet en tidligere statsminister er dømt for korrupsjon, og roser lovgivernes tiltak for å motarbeide bestikkelser, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Rapporten trekker også frem samarbeidet mellom politimyndighetene i Israel, og samarbeidet mellom politimyndighetene i Israel og de tilsvarende internasjonale organisasjoner i arbeidet med å komme korrupsjonen til livs. Rapporten er skrevet etter at en FN-delegasjon besøkte Israel for å sjekke Israels oppfølging av FN-konvensjonen mot korrupsjon, skriver Globes.

korrupsjon6I en rapport fra en gruppe som arbeider med FN-konvensjonen mot korrupsjon lovprises Israel for landets tiltak mot offentlig korrupsjon. Rapporten viser til de siste årenes rettshåndhevelse i Israel, der blant annet en tidligere statsminister er dømt for korrupsjon, og roser lovgivernes tiltak for å motarbeide bestikkelser, skriver den israelske næringslivsavisen Globes.

Rapporten trekker også frem samarbeidet mellom politimyndighetene i Israel, og samarbeidet mellom politimyndighetene i Israel og de tilsvarende internasjonale organisasjoner i arbeidet med å komme korrupsjonen til livs. Rapporten er skrevet etter at en FN-delegasjon besøkte Israel for å sjekke Israels oppfølging av FN-konvensjonen mot korrupsjon, skriver Globes.