Pink Floyd-frontmannen Roger Waters prøver fortsatt å presse kunstnere til å avlyse konserter i Israel. Nå får han svar fra den legendariske amerikanske sangerinnen Dionne Warwick. Til sannsynlig jubel fra hennes israelske fans sier hun at hun aldri vil bli offer for hans eller andre politiske folks press. Den amerikanske sangerinnen har planlagt å opptre i Tel Aviv senere denne måneden,til tross for økende press fra Pink Floyd-frontmannen, som prøver å få artister til å avlyse sine forestillinger i Israel som en del av "boikott Israel bevegelsen". "Ms Warwick vil aldri bli offer for det harde presset av Roger Waters, fra Pink Floyd, eller andre politiske mennesker som har sitt syn på politikken i Israel," sa en representant for den amerikanske sangerinnen i en uttalelse til pressen denne uken. "Waters 'politiske syn er ingen bekymring for ms. Warwick. Hun har sitt eget unike syn på verdens saker: Kunst har ingen grenser. Ms. Warwick vil alltid respektere sine kontrakter," fortsatte han, på vegne av sangerinnen. "Hvis ms Warwick hadde hatt innvendinger mot å opptre i Israel ville ingen tilbud har blitt godtatt og ingen kontrakt ville ha blitt signert," la han til. Dionne Warwick har hatt 56 hits på Billboards Hot 100 liste, noe som bare overgås av Aretha Franklin. Hun begynte sangkarrieren som gospelsanger da hun var tenåring og sang i den lokale metodistkirken. Da hun fikk en jobb som backingsanger for The Drifters, ble hun oppdaget av Burt Bacharach og Hal David. Det ble begynnelsen på et årelangt samarbeid, hvor Bacharach og David skrev og produserte sanger for henne. Med hiten Walk on By fra 1964 befestet hun sin suksess. Senere samarbeidet hun med Stevie Wonder, Isaac Hayes og hennes nå avdøde kusine Whitney Houston. Sangen «I'll Never Love This Way Again» gav Warwick en Grammy Award i 1980 for Best Female Pop Vocal Performance.

Dionne_WarwickPink Floyd-frontmannen Roger Waters prøver fortsatt å presse kunstnere til å avlyse konserter i Israel. Nå får han svar fra den legendariske amerikanske sangerinnen Dionne Warwick. Til sannsynlig jubel fra hennes israelske fans sier hun at hun aldri vil bli offer for hans eller andre politiske folks press.

Den amerikanske sangerinnen har planlagt å opptre i Tel Aviv senere denne måneden,til tross for økende press fra Pink Floyd-frontmannen, som prøver å få artister til å avlyse sine forestillinger i Israel som en del av “boikott Israel bevegelsen”.

“Ms Warwick vil aldri bli offer for det harde presset av Roger Waters, fra Pink Floyd, eller andre politiske mennesker som har sitt syn på politikken i Israel,” sa en representant for den amerikanske sangerinnen i en uttalelse til pressen denne uken. “Waters ‘politiske syn er ingen bekymring for ms. Warwick. Hun har sitt eget unike syn på verdens saker: Kunst har ingen grenser. Ms. Warwick vil alltid respektere sine kontrakter,” fortsatte han, på vegne av sangerinnen.

“Hvis ms Warwick hadde hatt innvendinger mot å opptre i Israel ville ingen tilbud har blitt godtatt og ingen kontrakt ville ha blitt signert,” la han til.

Dionne Warwick har hatt 56 hits på Billboards Hot 100 liste, noe som bare overgås av Aretha Franklin. Hun begynte sangkarrieren som gospelsanger da hun var tenåring og sang i den lokale metodistkirken. Da hun fikk en jobb som backingsanger for The Drifters, ble hun oppdaget av Burt Bacharach og Hal David. Det ble begynnelsen på et årelangt samarbeid, hvor Bacharach og David skrev og produserte sanger for henne.

Med hiten Walk on By fra 1964 befestet hun sin suksess. Senere samarbeidet hun med Stevie Wonder, Isaac Hayes og hennes nå avdøde kusine Whitney Houston. Sangen «I’ll Never Love This Way Again» gav Warwick en Grammy Award i 1980 for Best Female Pop Vocal Performance.