I dag åpner Einat Cohens keramikkutstilling i Oslo, skriver miff.no. Den israelske kunstneren Einat Cohen stiller ut sin samling ‘Still Life’ på Galleri Albin Art i Oslo frem til 14.mai får miff.no opplyst fra informasjonsansvarlig ved Israels ambassade i Oslo, Beate Mikkelsen. Einat Cohens keramikk-kunst er inspirert av naturen. Han har studert arkeologi ved Hebrew University og keramikkdesign ved Bezalel kunstakademi. Listen over utstillinger i Israel, USA, Storbritannia og andre land er lang. Adresse til Galleri Albin Art er Holtegaten 2b/ Briskebyveien. 42.    

KeramikkI dag åpner Einat Cohens keramikkutstilling i Oslo, skriver miff.no. Den israelske kunstneren Einat Cohen stiller ut sin samling ‘Still Life’ på Galleri Albin Art i Oslo frem til 14.mai får miff.no opplyst fra informasjonsansvarlig ved Israels ambassade i Oslo, Beate Mikkelsen. Einat Cohens keramikk-kunst er inspirert av naturen. Han har studert arkeologi ved Hebrew University og keramikkdesign ved Bezalel kunstakademi.

Listen over utstillinger i Israel, USA, Storbritannia og andre land er lang. Adresse til Galleri Albin Art er Holtegaten 2b/ Briskebyveien. 42.