En kjempeflott dinosaur utstillingen som bringer Jurassic Park til Negev-ørkenen er kommer til Negev Zoo i Beer Sheva. Den varer frem til 14.juni. Utstillingen som har turnert verden rundt med stor suksess, presenterer mer enn 30 typer life-size dinosaurer (opp til en høyde på ca 13 meter i høyde!), forteller det israelske turistkontoret. Den inneholder dessuten flere utstillinger, aktiviteter og interaktive skjermer. Negev Zoo i Beer Sheva kan også by på andre attraksjoner enn utstillingen The Dinosaurs. Dyrehagen har en samling av pattedyr, fugler og reptiler hvorfra hovdyr, skilpadder, slanger og øgler er spesielt populære blant de besøkende Den ble etablert på 1954 som en husdyrpark av den nærliggende skolen. Litt etter litt fikk den støtte fra byen bystyret og det israelske utdanningsdepartementet, samt private bidragsytere, og kunne til slutt få status som en selvstendig dyrehage. Her er en dokumentar om dinosuarer

dinosaurerEn kjempeflott dinosaur utstillingen som bringer Jurassic Park til Negev-ørkenen er kommer til Negev Zoo i Beer Sheva. Den varer frem til 14.juni. Utstillingen som har turnert verden rundt med stor suksess, presenterer mer enn 30 typer life-size dinosaurer (opp til en høyde på ca 13 meter i høyde!), forteller det israelske turistkontoret. Den inneholder dessuten flere utstillinger, aktiviteter og interaktive skjermer.

Negev Zoo i Beer Sheva kan også by på andre attraksjoner enn utstillingen The Dinosaurs. Dyrehagen har en samling av pattedyr, fugler og reptiler hvorfra hovdyr, skilpadder, slanger og øgler er spesielt populære blant de besøkende

Den ble etablert på 1954 som en husdyrpark av den nærliggende skolen. Litt etter litt fikk den støtte fra byen bystyret og det israelske utdanningsdepartementet, samt private bidragsytere, og kunne til slutt få status som en selvstendig dyrehage.

Her er en dokumentar om dinosuarer