Feeding the Planet, Energy for Life. Det er mottoet for verdensutstillingen som åpnes i dag i den norditalienske byen Milano. Den israelske paviljongen vil presentere Israels unike kultur og karakter, med fokus på Israels teknologiske fremskritt innen landbruk, skriver Israel Hayom. Det israelske utenriksdepartementet har sammen med ulike organisasjoner investert 14 millioner dollar i å få til en god og matnyttig utstilling. Paviljongen vil inneholde et landbruksfelt bygget i en 70-graders vinkel - som en skrå vegg - med ulike avlinger, inkludert kikerter, poteter, søtpoteter, cherrytomater, gulrøtter og paprika. Etter å ha gått gjennom feltet vil de besøkende havne i en israelsk restaurant der vil motta et pitabrød fylt med mat fra avlinger som dyrkes i feltet, skriver den israelske avisen. Den israelske skuespilleren, modellen og TV-vertinnen Moran Atiaser er valgt til å representere Israel på Expo Milano 2015. Hun har jobbet mye i Italia og er ventet å delta i åpningsseremonien og andre viktige hendelser på den israelske paviljongen. Den israelske musikeren Ivri Lider er valgt til å komponere den originale musikken som skal presenteres på messen. "På den israelske paviljongen vil jeg fortelle deg hva vi, israelere, er mest stolt av: Våre bønder. Vi vil fortelle deg om banebrytende landbruksforskning, om oppfinnelser gjort i Israel som har forandret verden, og bidratt til mat på bordene for millioner av mennesker. Vi vil vise deg at hvis drømmene dine er store nok, er alt mulig," sier Moran Atiase i en video som utenriksdepartementet i Israel har laget for å forhåndsreklamere for den israelske paviljongen. Verdensutstillingene arrangeres i ulike byer hvert femte år. Den forrige fant sted i Shanghai i Kina. Der ble den israelske paviljongen besøkt av mer enn 3 milioner mennesker, skriver Israel Hayom. Til årets utstilling forventer arrangørene deltakelse fra 140 land og internasjonale organisasjoner, inkludert FN, og de håper på 20 millioner besøkende.

LandbrukFeeding the Planet, Energy for Life. Det er mottoet for verdensutstillingen som åpnes i dag i den norditalienske byen Milano. Den israelske paviljongen vil presentere Israels unike kultur og karakter, med fokus på Israels teknologiske fremskritt innen landbruk, skriver Israel Hayom. Det israelske utenriksdepartementet har sammen med ulike organisasjoner investert 14 millioner dollar i å få til en god og matnyttig utstilling.

Paviljongen vil inneholde et landbruksfelt bygget i en 70-graders vinkel – som en skrå vegg – med ulike avlinger, inkludert kikerter, poteter, søtpoteter, cherrytomater, gulrøtter og paprika. Etter å ha gått gjennom feltet vil de besøkende havne i en israelsk restaurant der vil motta et pitabrød fylt med mat fra avlinger som dyrkes i feltet, skriver den israelske avisen.

Den israelske skuespilleren, modellen og TV-vertinnen Moran Atiaser er valgt til å representere Israel på Expo Milano 2015. Hun har jobbet mye i Italia og er ventet å delta i åpningsseremonien og andre viktige hendelser på den israelske paviljongen. Den israelske musikeren Ivri Lider er valgt til å komponere den originale musikken som skal presenteres på messen.

“På den israelske paviljongen vil jeg fortelle deg hva vi, israelere, er mest stolt av: Våre bønder. Vi vil fortelle deg om banebrytende landbruksforskning, om oppfinnelser gjort i Israel som har forandret verden, og bidratt til mat på bordene for millioner av mennesker. Vi vil vise deg at hvis drømmene dine er store nok, er alt mulig,” sier Moran Atiase i en video som utenriksdepartementet i Israel har laget for å forhåndsreklamere for den israelske paviljongen.

Verdensutstillingene arrangeres i ulike byer hvert femte år. Den forrige fant sted i Shanghai i Kina. Der ble den israelske paviljongen besøkt av mer enn 3 milioner mennesker, skriver Israel Hayom. Til årets utstilling forventer arrangørene deltakelse fra 140 land og internasjonale organisasjoner, inkludert FN, og de håper på 20 millioner besøkende.