Mens Frankrikes tidligere president Nicolas Sarkozy så smått har startet planleggingen for å gjøre comeback i Élysée-palasset, er hans eldste sønn, Pierre, på vei til Israel der han vil opptre som DJ under det store festarrangementet i Rishon Lezion Park Amphitheater i forbindelse med den israelske nasjonaldagen i morgen, skriver Ynet News. Sarkozy jr. er en ettertraktet DJ på fester over hele verden. "Dette vil bli min tredje forestilling i Israel," sier han til Ynet News. "Når folk spør meg om mine besøk til Israel, sier jeg alltid at jeg var overrasket og positivt imponer.t Når du hører om Israel på nyhetene og i media, er det vanligvis i tøffe sammenhenger, som terror og krig. Så når jeg kom til Tel Aviv for første gang var det var en positiv overraskelse. Jeg hadde ingen følelse av fare, tvert imot - stemningen er veldig avslappet, kunstnerisk, med et åpne sinn", legger han til. Pierre,som er 30 år gammel, har jødiske røtter - på farens side. Hans oldefar var en gresk jøde , som 14 år gammel emigrerte til Frankrike, studerte medisin og konverterte til katolisismen. "Han var en fantastisk mann," sier Pierre. "Jeg har hørt mye om ham. Dessverre døde han lenge før jeg ble født, og jeg fikk ikke lære ham å kjenne." "Jeg oppdaget musikk takket være en platespiller i mine foreldres hus," sier han til Ynet News. "En av de første albumene jeg kjøpte var en Stevie Wonder plate. Jeg var også en fan av den sprø musikk fra Knight Rider TV-show. Jeg pleide å lage bånd for å spille i min mors bil, og under opptak av sanger av kjente artister begynte jeg å lage egne sanger." Siden tenårene har Pierre opptrådt under navnet, DJ Mosey, Pierre ble født da hans far tjenestegjorde som borgermester i Neuilly-sur-Seine, skriver Ynet News. Han forteller til den israelske avisen at faren tok det veldig godt da han begynte å spille på ulike franske klubber. Den tidligere franske presidenten har alltid støttet og oppmuntret ham, og ikke reagert på at han ikke ville gå i farens politiske fotspor. Han sier til Ynet News at han ble sjokkert over angrepene på franske karikaturtegnere og den jødiske kosher-butikken tidligere i år. "Det er sprøtt at jøder fortsatt blir drept på grunn av deres religion. Jeg har ikke alltid vært enig med tegneserier og artikler publisert av Charlie Hebdo, men det er sjokkerende at folk blir drept på grunn av sine meninger," sier han. På spørsmål om hva han vil spille under det store festarrangementet på morgendagens nasjonaldag, kalt Rave Atzmaut, svarer han: "Jeg liker å tilpasse meg til stemningen, energien fra publikum. Denne gangen skal jeg spille elektronisk musikk, house, soul og hip-hop. Jeg har alltid kombinerer afrikansk og amerikansk innflytelse." Han forteller at han har en venn som er jødisk, og som også jobber som DJ, og ofte er i Israel, som har fortalt ham en del om den israelske musikkscenen.

Pierre_Sarkozy2.Mens Frankrikes tidligere president Nicolas Sarkozy så smått har startet planleggingen for å gjøre comeback i Élysée-palasset, er hans eldste sønn, Pierre, på vei til Israel der han vil opptre som DJ under det store festarrangementet i Rishon Lezion Park Amphitheater i forbindelse med den israelske nasjonaldagen i morgen, skriver Ynet News. Sarkozy jr. er en ettertraktet DJ på fester over hele verden.

“Dette vil bli min tredje forestilling i Israel,” sier han til Ynet News. “Når folk spør meg om mine besøk til Israel, sier jeg alltid at jeg var overrasket og positivt imponer.t Når du hører om Israel på nyhetene og i media, er det vanligvis i tøffe sammenhenger, som terror og krig. Så når jeg kom til Tel Aviv for første gang var det var en positiv overraskelse. Jeg hadde ingen følelse av fare, tvert imot – stemningen er veldig avslappet, kunstnerisk, med et åpne sinn”, legger han til.

Pierre,som er 30 år gammel, har jødiske røtter – på farens side. Hans oldefar var en gresk jøde , som 14 år gammel emigrerte til Frankrike, studerte medisin og konverterte til katolisismen. “Han var en fantastisk mann,” sier Pierre. “Jeg har hørt mye om ham. Dessverre døde han lenge før jeg ble født, og jeg fikk ikke lære ham å kjenne.”

“Jeg oppdaget musikk takket være en platespiller i mine foreldres hus,” sier han til Ynet News. “En av de første albumene jeg kjøpte var en Stevie Wonder plate. Jeg var også en fan av den sprø musikk fra Knight Rider TV-show. Jeg pleide å lage bånd for å spille i min mors bil, og under opptak av sanger av kjente artister begynte jeg å lage egne sanger.” Siden tenårene har Pierre opptrådt under navnet, DJ Mosey,

Pierre ble født da hans far tjenestegjorde som borgermester i Neuilly-sur-Seine, skriver Ynet News. Han forteller til den israelske avisen at faren tok det veldig godt da han begynte å spille på ulike franske klubber. Den tidligere franske presidenten har alltid støttet og oppmuntret ham, og ikke reagert på at han ikke ville gå i farens politiske fotspor.

Han sier til Ynet News at han ble sjokkert over angrepene på franske karikaturtegnere og den jødiske kosher-butikken tidligere i år.

“Det er sprøtt at jøder fortsatt blir drept på grunn av deres religion. Jeg har ikke alltid vært enig med tegneserier og artikler publisert av Charlie Hebdo, men det er sjokkerende at folk blir drept på grunn av sine meninger,” sier han.

På spørsmål om hva han vil spille under det store festarrangementet på morgendagens nasjonaldag, kalt Rave Atzmaut, svarer han: “Jeg liker å tilpasse meg til stemningen, energien fra publikum. Denne gangen skal jeg spille elektronisk musikk, house, soul og hip-hop. Jeg har alltid kombinerer afrikansk og amerikansk innflytelse.” Han forteller at han har en venn som er jødisk, og som også jobber som DJ, og ofte er i Israel, som har fortalt ham en del om den israelske musikkscenen.