Befinner du deg i Israel i disse dager har du muligheten til å få med deg en stor operaopplevelse. Giuseppe Verdis "Nabucco" er tilbake til den israelske Opera i en ny co-produksjon med operahuset i Liège, utført av Daniel Oren og med ledende solister fra Israel og rundt om i verden. Den verdensberømte operaen er satt opp ved Tel Aviv Performing Arts Centerfrem til 25 april, melder Ynet News. Nabucco ble i 2010 fremført ved foten av Masada. Verdis "jødisk" opera forteller historien om Jerusalems ødeleggelse av kong Nebukadnesar (den babylonske kong Nabucco), som forviste israelittene til Babylon, og det jødiske folks forsøk på å stoppe tragedien. Operaens udødelige kor av de hebraiske slavene ble snart Italias uoffisielle nasjonalsang, og er fortsatt regnet som en av de mest patriotiske musikalske segmenter i italiensk historie skriver Ynet News.  

NabiccoBefinner du deg i Israel i disse dager har du muligheten til å få med deg en stor operaopplevelse. Giuseppe Verdis “Nabucco” er tilbake til den israelske Opera i en ny co-produksjon med operahuset i Liège, utført av Daniel Oren og med ledende solister fra Israel og rundt om i verden. Den verdensberømte operaen er satt opp ved Tel Aviv Performing Arts Centerfrem til 25 april, melder Ynet News. Nabucco ble i 2010 fremført ved foten av Masada.

Verdis “jødisk” opera forteller historien om Jerusalems ødeleggelse av kong Nebukadnesar (den babylonske kong Nabucco), som forviste israelittene til Babylon, og det jødiske folks forsøk på å stoppe tragedien. Operaens udødelige kor av de hebraiske slavene ble snart Italias uoffisielle nasjonalsang, og er fortsatt regnet som en av de mest patriotiske musikalske segmenter i italiensk historie skriver Ynet News.