For turister som besøker Jerusalems gamleby og kommer inn Jaffa Gate, vil det moderne shoppingsenteret Mamilla, som ligger tett inntil gamlebyen være velkjent og hyppig besøkt. Nå kan et besøk i gamlebyen og Mamilla shoppingsenter kombineres med familiehygge i en nesten ny park, oppkalt etter Jerusalems tidligere legendariske ordfører Teddy Kollek. Den nye Teddy Park ligger nær den luksuriøse shopping og boligkomplekset og er blitt en hit blant både fastboende og besøkende. Det opplyste vannspillet er hovedattraksjonen og et populært sted å gå med familie eller for å bare sitte ned for en dag og nyte showet. Her kan du se mer om parken. En reportasje om parken kan du se her.

Teddy_ParkFor turister som besøker Jerusalems gamleby og kommer inn Jaffa Gate, vil det moderne shoppingsenteret Mamilla, som ligger tett inntil gamlebyen være velkjent og hyppig besøkt. Nå kan et besøk i gamlebyen og Mamilla shoppingsenter kombineres med familiehygge i en nesten ny park, oppkalt etter Jerusalems tidligere legendariske ordfører Teddy Kollek.

Den nye Teddy Park ligger nær den luksuriøse shopping og boligkomplekset og er blitt en hit blant både fastboende og besøkende. Det opplyste vannspillet er hovedattraksjonen og et populært sted å gå med familie eller for å bare sitte ned for en dag og nyte showet. Her kan du se mer om parken.

En reportasje om parken kan du se her.