Den israelske regjeringen har gjennom Israel Fuel Choices Initiative, inngått en ikke-bindende intensjonsavtale med Fiat Chrysler Automobiles, Iveco og Magneti Marelli om et samarbeid for utvikling av naturgass-baserte teknologier for bilindustrien, melder fagbladet Green Car Congress. Partene vil også diskutere muligheten for å starte et styrket samarbeid om forskning og utvikling som involverer flere israelske selskaper i alternative drivstoff, "Smart Mobility" og andre områder knyttet til bilindustrien, forteller den israelske ambassaden i Stockholm med Green Car Congress som kilde. Fiat Chrysler Automobiles med sine biler og arbeidskjøretøy og Iveco med sitt utvalg av lastebiler og busser er ledere i utvikling og produksjon av biler drevet av komprimert naturgass (CNG). Fuel Choices Initiative er et tiårig program lansert av den israelske regjeringen for å redusere verdens avhengighet av olje for transport og for å støtte utviklingen av alternative drivstoff. Målet for den israelske regjeringen er å skape et internasjonalt kunnskapsgrunnlag for utvikling av alternative drivstoff og implementere neste generasjons teknologier.

bilDen israelske regjeringen har gjennom Israel Fuel Choices Initiative, inngått en ikke-bindende intensjonsavtale med Fiat Chrysler Automobiles, Iveco og Magneti Marelli om et samarbeid for utvikling av naturgass-baserte teknologier for bilindustrien, melder fagbladet Green Car Congress.

Partene vil også diskutere muligheten for å starte et styrket samarbeid om forskning og utvikling som involverer flere israelske selskaper i alternative drivstoff, “Smart Mobility” og andre områder knyttet til bilindustrien, forteller den israelske ambassaden i Stockholm med Green Car Congress som kilde.

Fiat Chrysler Automobiles med sine biler og arbeidskjøretøy og Iveco med sitt utvalg av lastebiler og busser er ledere i utvikling og produksjon av biler drevet av komprimert naturgass (CNG).

Fuel Choices Initiative er et tiårig program lansert av den israelske regjeringen for å redusere verdens avhengighet av olje for transport og for å støtte utviklingen av alternative drivstoff. Målet for den israelske regjeringen er å skape et internasjonalt kunnskapsgrunnlag for utvikling av alternative drivstoff og implementere neste generasjons teknologier.