Kurdiske, Yazidi og kristne flyktninger i Nord-Irak, som har rømt fra Den islamske staten får nå hjelp fra den israelsk hjelpeorganisasjon IsraAid. Organisasjonen satser nå på å hjelpe barna med skolegang, skrvier Israel Hayom. Direktør i IsraAid, Shachar Zahavi, forteller til Israel Hayom at bistanden organisasjonen har gitt frem til nå har vært fokusert på å gi grunnleggende materialer. Men nå utvides arbeidet med nye mål om å hjelpe de sårbare barna til en meningsfylt tilværelse. Siden 2001 har organisasjonen kommet til mennesker i nød i farlige områder over hele verden til unnsetning. Noen tusen jødiske og israelske medisinske og humanitære fagfolk fra hele verden jobber frivillig for organisasjonen. IsraAID står får "Israel Forum for International Humanitarian Aid," og er en israelsk basert humanitær organisasjon som reagerer på kriser over hele verden med målrettet hjelp. Dette omfatter alle aspekter av katastrofehjelp, fra søk og redning til å gjenoppbygge lokalsamfunn og skoler, å gi støttepakker, medisinsk hjelp, og mikrofinans for å gjenoppbygge bedrifter, samt å yte post-pyskotraumatisk omsorg. IsraAID har også vært involvert i et økende rekke internasjonale utviklingsprosjekter med fokus på landbruk, medisin, og mental helse.

IsraAidKurdiske, Yazidi og kristne flyktninger i Nord-Irak, som har rømt fra Den islamske staten får nå hjelp fra den israelsk hjelpeorganisasjon IsraAid. Organisasjonen satser nå på å hjelpe barna med skolegang, skrvier Israel Hayom. Direktør i IsraAid, Shachar Zahavi, forteller til Israel Hayom at bistanden organisasjonen har gitt frem til nå har vært fokusert på å gi grunnleggende materialer.

Men nå utvides arbeidet med nye mål om å hjelpe de sårbare barna til en meningsfylt tilværelse.

Siden 2001 har organisasjonen kommet til mennesker i nød i farlige områder over hele verden til unnsetning. Noen tusen jødiske og israelske medisinske og humanitære fagfolk fra hele verden jobber frivillig for organisasjonen.

IsraAID står får “Israel Forum for International Humanitarian Aid,” og er en israelsk basert humanitær organisasjon som reagerer på kriser over hele verden med målrettet hjelp. Dette omfatter alle aspekter av katastrofehjelp, fra søk og redning til å gjenoppbygge lokalsamfunn og skoler, å gi støttepakker, medisinsk hjelp, og mikrofinans for å gjenoppbygge bedrifter, samt å yte post-pyskotraumatisk omsorg.

IsraAID har også vært involvert i et økende rekke internasjonale utviklingsprosjekter med fokus på landbruk, medisin, og mental helse.