Arbeidsledigheten i Israel falt med 0,3 prosentpoeng i februar, til rekordlave 5,3%, sammenlignet med 5,6% i januar, opplyser det isrelske statistiske sentralbyrået. Israels ledighetstall er nå blant de laveste registrert blant medlemslandene i Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling. Prosenttallene representerer en nedgang fra 203 000 arbeidssøkere i januar til 214 500 arbeidssøkere i februar. Menns deltakelse i arbeidsstokken gikk opp fra 84,6% i januar til 84,9% i februar, mens kvinners deltakelse i arbeidsstokken gikk ned fra 75% i januar til 74,4% i februar. Menns arbeidsledighet gikk ned fra 5,7% i januar til 5,3% i februar, og kvinners ledighet gikk ned fra 5,5% i januar til 5,3% i februar. Den samlede sysselsettingen i februar var 60,6%, uendret fra januar, heter det i rapporten. Ifølge det israelske statistiske sentralbyrået har arbeidsledigheten i Israel falt med 2,6 prosentpoeng siden 2009.

ArbeidArbeidsledigheten i Israel falt med 0,3 prosentpoeng i februar, til rekordlave 5,3%, sammenlignet med 5,6% i januar, opplyser det isrelske statistiske sentralbyrået. Israels ledighetstall er nå blant de laveste registrert blant medlemslandene i Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling.

Prosenttallene representerer en nedgang fra 203 000 arbeidssøkere i januar til 214 500 arbeidssøkere i februar. Menns deltakelse i arbeidsstokken gikk opp fra 84,6% i januar til 84,9% i februar, mens kvinners deltakelse i arbeidsstokken gikk ned fra 75% i januar til 74,4% i februar.

Menns arbeidsledighet gikk ned fra 5,7% i januar til 5,3% i februar, og kvinners ledighet gikk ned fra 5,5% i januar til 5,3% i februar. Den samlede sysselsettingen i februar var 60,6%, uendret fra januar, heter det i rapporten. Ifølge det israelske statistiske sentralbyrået har arbeidsledigheten i Israel falt med 2,6 prosentpoeng siden 2009.