Verdensartistene skygger ikke unna Israel. Slash, en av de beste gitarister i historien om rockemusikk og et tidligere medlem av det amerikanske hardrockbandet Guns N 'Roses, vil opptre i Israel i juni, melder Ynet News. Slash kommer for en konsert på Tel Aviv Exhibition Grounds som en del av en verdensturné for å fremme sitt nye album "World on Fire", som ble utgitt i september i fjor. Dette vil være Slash sitt andre besøk til Israel. Han har tidligere vært i Israel med Guns N 'Roses. Denne gangen er han ventet å spille bare ett show, men holder mulighetene åpne for en ekstra forsetilling, skriver Ynet News. Saul Hudson ble født i London i 1965 av en afrikansk-amerikansk mor og engelsk far. Han gjorde sitt gjennombrudd i den amerikanske verden av musikk da han grunnla Guns N 'Roses i 1985 sammen med Axl Rose, Izzy Stradlin, Duff McKagan og Steven Adler. Deres debutalbum "Appetite for Destruction" ble solgt i over 28 millioner eksemplarer på verdensbasis . Til tross for endringene i bandets sammensetning i løpet av årene, forble Slash en av de tre opprinnelige medlemmene og bidro i åtte år til å gjøre bandet til en av de mest vellykkede gruppene i historien om amerikanske rockemusikk takket være hits som "Welcome to the Jungle" "november Rain", "Sweet Child o 'Mine" og "Civil War". I 2012 ga han ut sitt studioalbumet "Apocalyptic Love", han der samarbeidet med Myles Kennedy, vokalist og rytmegitarist i rockebandet Alter Bridge. De to samarbeidet igjen i Slash tredje album, "World on Fire". Guns N 'Roses i Israel i 2012 riktignok uten Slash Guns N 'Roses i Israel i 1993 med Slash

slashVerdensartistene skygger ikke unna Israel. Slash, en av de beste gitarister i historien om rockemusikk og et tidligere medlem av det amerikanske hardrockbandet Guns N ‘Roses, vil opptre i Israel i juni, melder Ynet News. Slash kommer for en konsert på Tel Aviv Exhibition Grounds som en del av en verdensturné for å fremme sitt nye album “World on Fire”, som ble utgitt i september i fjor.

Dette vil være Slash sitt andre besøk til Israel. Han har tidligere vært i Israel med Guns N ‘Roses. Denne gangen er han ventet å spille bare ett show, men holder mulighetene åpne for en ekstra forsetilling, skriver Ynet News.

Saul Hudson ble født i London i 1965 av en afrikansk-amerikansk mor og engelsk far. Han gjorde sitt gjennombrudd i den amerikanske verden av musikk da han grunnla Guns N ‘Roses i 1985 sammen med Axl Rose, Izzy Stradlin, Duff McKagan og Steven Adler. Deres debutalbum “Appetite for Destruction” ble solgt i over 28 millioner eksemplarer på verdensbasis .

Til tross for endringene i bandets sammensetning i løpet av årene, forble Slash en av de tre opprinnelige medlemmene og bidro i åtte år til å gjøre bandet til en av de mest vellykkede gruppene i historien om amerikanske rockemusikk takket være hits som “Welcome to the Jungle” “november Rain”, “Sweet Child o ‘Mine” og “Civil War”.

I 2012 ga han ut sitt studioalbumet “Apocalyptic Love”, han der samarbeidet med Myles Kennedy, vokalist og rytmegitarist i rockebandet Alter Bridge. De to samarbeidet igjen i Slash tredje album, “World on Fire”.

Guns N ‘Roses i Israel i 2012 riktignok uten Slash

Guns N ‘Roses i Israel i 1993 med Slash