Hvis du kunne velge hvilken som helst destinasjon i verden, hvilket sted ville du ha mest lyst til å besøke? Når dette spørsmålet blir stilt til israelerne svarer de USA pg Canada, etterfulgt av Thailand, Italia og Frankrike. Undersøkelsen ble gjennomført av Smith Research Institute. Den tar for seg ulike trender knyttet til israelernes ferier i utlandet. Undersøkelsen inkluderer hvilke land de liker å besøke, land de ønsker å besøke, og destinasjoner de ønsker å reise til, men ikke er i stand til. 10 prosent av de spurte svarte at de liker best å feriere i USA og Canada. New York ble valgt som favorittby. Thailand kom på tredjeplass (9%), etterfulgt av Italia (7%), Frankrike (6%), Spania, Hellas, England, Nederland og Tyskland (3% hver). Undersøkelsen som ble gjennomført blant 500 respondenter avslørte også at mens 8% av israelerne ønsker å besøke India, ser bare 3% av befolkningen under 30 år India som et yndet feriested. Det er flere sekulære israelske jøder som prioriterer New York som ferieby enn ultra-ortodokse, henholdsvis 24 prosent og 19 prosent. Ultra-ortodokse israelske jøder har Paris som deres favorittby. Den eneste destinasjon som alle deler av befolkningen er enige om er Barcelona (14% blant alle grupper). Dubai toppet listen over steder israelere ønsker å besøke, men ikke kan, etterfulgt av Saudi-Arabia, Indonesia, Iran, Libanon, Abu Dhabi, Irak og Syria. Undersøkelsen viser imidlertid at 42 % av de spurte ikke har noen interesse av å besøke arabiske land.

new_yorkHvis du kunne velge hvilken som helst destinasjon i verden, hvilket sted ville du ha mest lyst til å besøke? Når dette spørsmålet blir stilt til israelerne svarer de USA pg Canada, etterfulgt av Thailand, Italia og Frankrike. Undersøkelsen ble gjennomført av Smith Research Institute. Den tar for seg ulike trender knyttet til israelernes ferier i utlandet.

Undersøkelsen inkluderer hvilke land de liker å besøke, land de ønsker å besøke, og destinasjoner de ønsker å reise til, men ikke er i stand til. 10 prosent av de spurte svarte at de liker best å feriere i USA og Canada. New York ble valgt som favorittby. Thailand kom på tredjeplass (9%), etterfulgt av Italia (7%), Frankrike (6%), Spania, Hellas, England, Nederland og Tyskland (3% hver).

Undersøkelsen som ble gjennomført blant 500 respondenter avslørte også at mens 8% av israelerne ønsker å besøke India, ser bare 3% av befolkningen under 30 år India som et yndet feriested.

Det er flere sekulære israelske jøder som prioriterer New York som ferieby enn ultra-ortodokse, henholdsvis 24 prosent og 19 prosent. Ultra-ortodokse israelske jøder har Paris som deres favorittby. Den eneste destinasjon som alle deler av befolkningen er enige om er Barcelona (14% blant alle grupper).

Dubai toppet listen over steder israelere ønsker å besøke, men ikke kan, etterfulgt av Saudi-Arabia, Indonesia, Iran, Libanon, Abu Dhabi, Irak og Syria. Undersøkelsen viser imidlertid at 42 % av de spurte ikke har noen interesse av å besøke arabiske land.