Tel Aviv har blitt kåret av National Geographic magazine som en av verdens topp 10 "oceanfront" byer. Tel Aviv har selskap på listen av Tallinn, Estland; Saint John, Canada; San Diego, California; Marseille, Frankrike; Perth og Brisbane, Australia; Durban, Sør-Afrika; Vladivostok, Russland; og Portland, Maine. "Det er god plass til strand bading i denne moderne israelske byen ved Middelhavet," skriver National Geographic om Tel Aviv. Magasinet har merke seg foryngelsen av Jaffa-porten og skriver: "Den historiske havnebyen Jaffa har funnet nytt liv i de siste årene med et levende galleri, kafé og restaurant scene." I de senere årene har Tel Aviv blitt inkludert på en rekke topp 10 reiselister, skriver den israelske avisen Israel Hayom. Ulike turistmagasiner og reisenettsteder har de siste årene med jevne mellomrom plassert Tel Aviv høyt på ulike popularitetslister. Den israelske storbyen har oppnådd å bli nevnt både på lister over verdens mest homovennlige byer, verdens beste festbyer, og verdens beste strandbyer. Jerusalem og Tel Aviv var eksempelvis blant de tre beste byene i regionen å besøke, ifølge en fersk meningsmåling tatt av det New York-baserte magasinet Travel + Leisure i 2011. Cape Town ble rangert av leserne som nr. 1 turistmål i Midtøsten og Afrika kategorien, med Jerusalem og Tel Aviv tett bak, kåret av magasinets lesere som valgte sine favorittbyer basert på en rekke kriterier, blant annet kultur, sightseeing, mat og restauranter, reisekostnader og selvfølgelig shopping. Samme år kåret HotelsCombined.com, en ledende søkemotor for hoteller og hotellpriser, Tel Aviv til en av verdens ti beste sommerfestbyer. Tel Aviv ble plassert som nummer ni på listen, og ble beskrevet som en hjemby for noen av de “hotteste” nattklubbene i Midt-Østen, I Lonely Planets Best in Travel 2011 havnet Tel Aviv på tredje plass over anbefalte byer for festglade ungdommer. Bare New York og Tanger i Marokko, ble plassert foran den israelske storbyen som spennende reisemål. Lonely Planet karakteriserer Tel Aviv som en moderne ”Sin City» ved sjøen.

Tel_Aviv4Tel Aviv har blitt kåret av National Geographic magazine som en av verdens topp 10 “oceanfront” byer. Tel Aviv har selskap på listen av Tallinn, Estland; Saint John, Canada; San Diego, California; Marseille, Frankrike; Perth og Brisbane, Australia; Durban, Sør-Afrika; Vladivostok, Russland; og Portland, Maine. “Det er god plass til strand bading i denne moderne israelske byen ved Middelhavet,” skriver National Geographic om Tel Aviv.

Magasinet har merke seg foryngelsen av Jaffa-porten og skriver: “Den historiske havnebyen Jaffa har funnet nytt liv i de siste årene med et levende galleri, kafé og restaurant scene.” I de senere årene har Tel Aviv blitt inkludert på en rekke topp 10 reiselister, skriver den israelske avisen Israel Hayom.

Ulike turistmagasiner og reisenettsteder har de siste årene med jevne mellomrom plassert Tel Aviv høyt på ulike popularitetslister. Den israelske storbyen har oppnådd å bli nevnt både på lister over verdens mest homovennlige byer, verdens beste festbyer, og verdens beste strandbyer.

Jerusalem og Tel Aviv var eksempelvis blant de tre beste byene i regionen å besøke, ifølge en fersk meningsmåling tatt av det New York-baserte magasinet Travel + Leisure i 2011. Cape Town ble rangert av leserne som nr. 1 turistmål i Midtøsten og Afrika kategorien, med Jerusalem og Tel Aviv tett bak, kåret av magasinets lesere som valgte sine favorittbyer basert på en rekke kriterier, blant annet kultur, sightseeing, mat og restauranter, reisekostnader og selvfølgelig shopping.

Samme år kåret HotelsCombined.com, en ledende søkemotor for hoteller og hotellpriser, Tel Aviv til en av verdens ti beste sommerfestbyer. Tel Aviv ble plassert som nummer ni på listen, og ble beskrevet som en hjemby for noen av de “hotteste” nattklubbene i Midt-Østen,

I Lonely Planets Best in Travel 2011 havnet Tel Aviv på tredje plass over anbefalte byer for festglade ungdommer. Bare New York og Tanger i Marokko, ble plassert foran den israelske storbyen som spennende reisemål. Lonely Planet karakteriserer Tel Aviv som en moderne ”Sin City» ved sjøen.