Daily Mail rapporterer at den amerikanske sangstjernen Madonna er i forhandlinger om å kjøpe en leilighet i en av de luksuriøse tårnene som nå bygges i Tel Aviv. Kjøpet av en leilighet i Tel Aviv vil ikke være en komplett overraskelse, siden popstjernen er kjent for sine bånd til Israel, skriver Jerusalem Online. Madonna har besøkt Israel mange ganger. I 2012 valgte hun å åpne sin verdensturné i Tel Aviv. Madonna er ikke den eneste internasjonale stjernen som har lagt merke til det israelske prestisjeprosjektet. Ifølge Daily Mail vurderer også filmstjernen Natalie Portman å kjøpe en leilighet i Rothschild-tårnet. Penthouse-leilighetene i Rothschild Tower i Tel Aviv vil ligge på rundt 55,5 millioner dollar. Det 42-etasjers høye tårnet har panoramautsikt over havet, privat treningsstudio og svømmebasseng, og er designet av den anerkjente arkitekten Richard Meier, som også designet Barcelona Museum of Art og Getty Center i Los Angeles, skriver Daily Mail. Ifølge den israelske avisen Israel Hayom er det, til tross for overskriftene i flere britiske aviser, fortsatt uklart hvor alvorlige forhandlingene mellom Madonna og Berggruen Residential Company, som leder prosjektet, er. Madonnas interesse for prosjektet ble angivelig utløst så tidlig som 2013. Berggruen Residential avviser å kommentere opplysningene og sier det er selskapets policy å holde forhandlinger med potensielle kjøpere konfidensielle.

Madonna_Peres4Madonna_Peres4Madonna_IsraelDaily Mail rapporterer at den amerikanske sangstjernen Madonna er i forhandlinger om å kjøpe en leilighet i en av de luksuriøse tårnene som nå bygges i Tel Aviv. Kjøpet av en leilighet i Tel Aviv vil ikke være en komplett overraskelse, siden popstjernen er kjent for sine bånd til Israel, skriver Jerusalem Online. Madonna har besøkt Israel mange ganger. I 2012 valgte hun å åpne sin verdensturné i Tel Aviv.

Madonna er ikke den eneste internasjonale stjernen som har lagt merke til det israelske prestisjeprosjektet. Ifølge Daily Mail vurderer også filmstjernen Natalie Portman å kjøpe en leilighet i Rothschild-tårnet. Penthouse-leilighetene i Rothschild Tower i Tel Aviv vil ligge på rundt 55,5 millioner dollar.

Det 42-etasjers høye tårnet har panoramautsikt over havet, privat treningsstudio og svømmebasseng, og er designet av den anerkjente arkitekten Richard Meier, som også designet Barcelona Museum of Art og Getty Center i Los Angeles, skriver Daily Mail.

Ifølge den israelske avisen Israel Hayom er det, til tross for overskriftene i flere britiske aviser, fortsatt uklart hvor alvorlige forhandlingene mellom Madonna og Berggruen Residential Company, som leder prosjektet, er. Madonnas interesse for prosjektet ble angivelig utløst så tidlig som 2013.
Berggruen Residential avviser å kommentere opplysningene og sier det er selskapets policy å holde forhandlinger med potensielle kjøpere konfidensielle.