Storbritannias største spillselskap, William Hill, har nylig tilbudt å kjøpe det israelske online gamblingselskapet 888 Holdings for 750 millioner britiske pund (4420 millioner shekel). Den nye avtalen ble først rapportert av Sunday Telegraph på tirsdag, skriver den israelske avisen Israel Hayom. En av pionerene innen online gambling-industrien, 888 Holdings ble grunnlagt i 1997 av forretningsmannen Avi Shaked og brødrene Shay og Ron Ben-Yitzhak. Shaked, som konkurrerte om et Knesset sete for det israelske arbeiderpartiet i 2005, kontrollerer i dag 48,6 prosent av selskapet, mens Ben-Yitzhak familien innehar 10,5 prosent. Etter rapporter om kjøpet hoppet selskapets aksjeverdi med 28 prosent på London Stock Exchange. Ved stengetid tirsdag hadde aksjen steget 19,1 prosent, skriver avisen. I følge flere kilder bekrefter 888 Holdings at et tilbud hadde blitt mottatt, men sier at det ikke er sikkert at selskapet vil bli solgt. Det israelske selskapet sier det offisielt vil svare på tilbudet innen 28 dager.  

SpilleselskapStorbritannias største spillselskap, William Hill, har nylig tilbudt å kjøpe det israelske online gamblingselskapet 888 Holdings for 750 millioner britiske pund (4420 millioner shekel). Den nye avtalen ble først rapportert av Sunday Telegraph på tirsdag, skriver den israelske avisen Israel Hayom. En av pionerene innen online gambling-industrien, 888 Holdings ble grunnlagt i 1997 av forretningsmannen Avi Shaked og brødrene Shay og Ron Ben-Yitzhak.

Shaked, som konkurrerte om et Knesset sete for det israelske arbeiderpartiet i 2005, kontrollerer i dag 48,6 prosent av selskapet, mens Ben-Yitzhak familien innehar 10,5 prosent.

Etter rapporter om kjøpet hoppet selskapets aksjeverdi med 28 prosent på London Stock Exchange. Ved stengetid tirsdag hadde aksjen steget 19,1 prosent, skriver avisen.

I følge flere kilder bekrefter 888 Holdings at et tilbud hadde blitt mottatt, men sier at det ikke er sikkert at selskapet vil bli solgt. Det israelske selskapet sier det offisielt vil svare på tilbudet innen 28 dager.