Den amerikanske popstjernen Madonna takker det israelske politiet for å ha bidratt til å pågripe den Tel Aviv-baserte hackeren som brøt seg inn i hennes datasystem og lekket upublisert musikk på Internett. Det israelske politiets spesielle etterforskningsenhet Lahav 433 arresterte en 38 år gammel Tel Aviv-bosatt mistenkt for hacking av datamaskinene til flere artister, blant annet Madonna, og for å stjele uutgitte musikk for å selge online. "Jeg er dypt takknemlig til FBI, det israelske politiets etterforskere og alle andre som har hjulpet til med arrestasjonen av denne hackeren," skriver Madonna på sin Facebook-side, ifølge Jerusalem Post. "Jeg setter stor pris på mine fans som har fort oss med relevant informasjon og fortsetter å gjøre det om lekkasjer av musikken min. Som enhver borger har jeg rett til privatliv. Denne invasjonen i mitt liv - kreativt, profesjonelt og personlig - er fortsatt en dypt ødeleggende og sårende erfaring, som det må være for alle artister som er ofre for denne typen kriminalitet", skriver Madonna. I desember ble massevis av demoer fra Madonnas album-in-progress, Rebel Heart, lekket på nettet, noe som tvang superstjernen til å løslate seks spor og endre lanseringsdatoen til det fulle albumet, som var tiltenkt til å komme ut i mars. Madonna ga i stedet ut albumet for salg som en "tidlig julegave" til hennes fans. Det gikk til toppen av iTunes-listene i 43 land. Madonna startet sin verdensturne i 2012 i Tel Aviv, og hilste blant annet på Israels daværende president, Shimon Peres. Også i 209 opptrådte hun i Tel Aviv. nihk"Hver gang jeg kommer hit, jeg får så voldsomt med energi", sa hun i forbindelse med henne 2009 konsert. "Jeg tror virkelig at Israel er energisentrumet i verden. Og jeg tror også at hvis vi alle kan leve sammen i harmoni på dette stedet, så vi kan leve i fred over hele verden". Madonna har også gjestet Israel flere ganger som privat person de siste årene.

Madonna_Peres4Madonna_Peres4Madonna_IsraelDen amerikanske popstjernen Madonna takker det israelske politiet for å ha bidratt til å pågripe den Tel Aviv-baserte hackeren som brøt seg inn i hennes datasystem og lekket upublisert musikk på Internett. Det israelske politiets spesielle etterforskningsenhet Lahav 433 arresterte en 38 år gammel Tel Aviv-bosatt mistenkt for hacking av datamaskinene til flere artister, blant annet Madonna, og for å stjele uutgitte musikk for å selge online.

“Jeg er dypt takknemlig til FBI, det israelske politiets etterforskere og alle andre som har hjulpet til med arrestasjonen av denne hackeren,” skriver Madonna på sin Facebook-side, ifølge Jerusalem Post.

“Jeg setter stor pris på mine fans som har fort oss med relevant informasjon og fortsetter å gjøre det om lekkasjer av musikken min. Som enhver borger har jeg rett til privatliv. Denne invasjonen i mitt liv – kreativt, profesjonelt og personlig – er fortsatt en dypt ødeleggende og sårende erfaring, som det må være for alle artister som er ofre for denne typen kriminalitet”, skriver Madonna.

I desember ble massevis av demoer fra Madonnas album-in-progress, Rebel Heart, lekket på nettet, noe som tvang superstjernen til å løslate seks spor og endre lanseringsdatoen til det fulle albumet, som var tiltenkt til å komme ut i mars. Madonna ga i stedet ut albumet for salg som en “tidlig julegave” til hennes fans. Det gikk til toppen av iTunes-listene i 43 land.

Madonna startet sin verdensturne i 2012 i Tel Aviv, og hilste blant annet på Israels daværende president, Shimon Peres. Også i 209 opptrådte hun i Tel Aviv. nihk”Hver gang jeg kommer hit, jeg får så voldsomt med energi”, sa hun i forbindelse med henne 2009 konsert. “Jeg tror virkelig at Israel er energisentrumet i verden. Og jeg tror også at hvis vi alle kan leve sammen i harmoni på dette stedet, så vi kan leve i fred over hele verden”.

Madonna har også gjestet Israel flere ganger som privat person de siste årene.