PhytoTech Medical ble nylig det første medisinske marihuana-selskapet på Australian Securities Exchange (ASX). Selskapet hevet 4,7 millioner amerikanske dollar til en kurs på 0,20 dollar per aksje. Nå vil selskapet samarbeide med det hebraiske universitetet i Jerusalem, skriver den israelske forretningsavisen Globes. Hebrew University of Jerusalems teknologioverføringselskap Yissum Research Development Co Ltd har signert en eksklusiv lisensiering og samarbeidsavtale med PhytoTech Medical Ltd for utvikling, produksjon og markedsføring av et system for å øke biotilgjengeligheten av cannabidiol (CBD) og / eller THC, skriver Globes. Disse er de aktive ingrediensene i cannabis for behandling av forskjellige medisinske formål. De nye systemene er basert på teknologier utviklet av professorene Abraham Domb og Amnon Hoffman fra det hebraiske universitetets medisinske fakultet, Farmasøytisk institutt og Institutt for rusmiddelforskning. Cannabisbaserte medisiner er nå i klinisk bruk over hele verden. Den mest kjente produktet er Sativex. PhytoTech vil utvikle et system som vil frigjøre de aktive ingrediensene i cannabis på en kontrollert måte. "Vi er svært glade for å samarbeide med PhytoTech i å utvikle oppfinnelser av professorene Domb og Hoffman i den hensikt å levere de aktive komponentene i cannabis. Cannabis blir i økende grad brukt for en rekke formål, som for eksempel å redusere kvalme under kjemoterapi og lindre smerte og muskelspastisitet for MS-pasienter. Utvikling av leveringssystemer for de aktive ingrediensene vil utvilsomt legge til rette for et bredere utvalg av kliniske formål for disse typer narkotika," sier administrerende direktør i Yissum, Yaacov Michlin. PhyoTech administrerende direktør Boaz Wachtel, kjent i Israel som en av grunnleggerne og lederne av det politiske partiet Green Leaf sier han tror at Yissums løsning vil bidra til å unngå problemer som mangel av standardisering av legemiddelkonsentrasjonen, og helserisiko som stammer fra mer tradisjonelle måter å absorbere cannabis, som for eksempel røyking.

marihuanaPhytoTech Medical ble nylig det første medisinske marihuana-selskapet på Australian Securities Exchange (ASX). Selskapet hevet 4,7 millioner amerikanske dollar til en kurs på 0,20 dollar per aksje. Nå vil selskapet samarbeide med det hebraiske universitetet i Jerusalem, skriver den israelske forretningsavisen Globes.

Hebrew University of Jerusalems teknologioverføringselskap Yissum Research Development Co Ltd har signert en eksklusiv lisensiering og samarbeidsavtale med PhytoTech Medical Ltd for utvikling, produksjon og markedsføring av et system for å øke biotilgjengeligheten av cannabidiol (CBD) og / eller THC, skriver Globes.

Disse er de aktive ingrediensene i cannabis for behandling av forskjellige medisinske formål. De nye systemene er basert på teknologier utviklet av professorene Abraham Domb og Amnon Hoffman fra det hebraiske universitetets medisinske fakultet, Farmasøytisk institutt og Institutt for rusmiddelforskning.

Cannabisbaserte medisiner er nå i klinisk bruk over hele verden. Den mest kjente produktet er Sativex. PhytoTech vil utvikle et system som vil frigjøre de aktive ingrediensene i cannabis på en kontrollert måte.

“Vi er svært glade for å samarbeide med PhytoTech i å utvikle oppfinnelser av professorene Domb og Hoffman i den hensikt å levere de aktive komponentene i cannabis. Cannabis blir i økende grad brukt for en rekke formål, som for eksempel å redusere kvalme under kjemoterapi og lindre smerte og muskelspastisitet for MS-pasienter. Utvikling av leveringssystemer for de aktive ingrediensene vil utvilsomt legge til rette for et bredere utvalg av kliniske formål for disse typer narkotika,” sier administrerende direktør i Yissum, Yaacov Michlin.

PhyoTech administrerende direktør Boaz Wachtel, kjent i Israel som en av grunnleggerne og lederne av det politiske partiet Green Leaf sier han tror at Yissums løsning vil bidra til å unngå problemer som mangel av standardisering av legemiddelkonsentrasjonen, og helserisiko som stammer fra mer tradisjonelle måter å absorbere cannabis, som for eksempel røyking.