Den britisk popstjernen Robbie Williams er i ferd med å ta fatt på sin Europa-turné som vil inkludere hans aller første konsert i Israel, skriver Ynet News. I forkant av konserten som vil bli holdt i Tel Aviv Yarkon Park 2. mai har sangeren laget en videohilsen til sitt israelske publikum. "Det er som en første date. Jeg har sommerfugler i magen min. Jeg kan ikke vente," sier han i videoen. Han håper israelerne føler det på samme måten. "Tel Aviv, er du klar? Kom å se showet. Det blir sang, og det vil være dans. Det vil være kjærlighet. Jeg vil strålte den til deg fra mitt hjerte, hodet og sinn," sier den populære popstjernen.

Robbie_WilliamsDen britisk popstjernen Robbie Williams er i ferd med å ta fatt på sin Europa-turné som vil inkludere hans aller første konsert i Israel, skriver Ynet News. I forkant av konserten som vil bli holdt i Tel Aviv Yarkon Park 2. mai har sangeren laget en videohilsen til sitt israelske publikum. “Det er som en første date. Jeg har sommerfugler i magen min. Jeg kan ikke vente,” sier han i videoen.

Han håper israelerne føler det på samme måten. “Tel Aviv, er du klar? Kom å se showet. Det blir sang, og det vil være dans. Det vil være kjærlighet. Jeg vil strålte den til deg fra mitt hjerte, hodet og sinn,” sier den populære popstjernen.