Assuta Medical Centers, som eies av Maccabi Health Services, vil åpne et nytt medisinsk senter i Ra'anana industrielle sone, skriver den israelske forretningsavisen Globes. Assuta ønsker å ha to operasjonssaler i det nye senteret for relative enkle prosedyrer, for eksempel oftalmologi kirurgi. Det er imidlertid uklart om Helsedepartementet vil gi tillatelse til kirurgi, slik at senteret må nøye seg med å bruke det nye helsesenteret til spesialistklinikker og bilde institutter (CT, røntgen, etc.). Assuta signerte nylig en langsiktig leieavtale med REIT Sella Capital Eiendom Ltd . I følge denne leieavtalen vil Assuta leie 4000 kvm for sitt nye senteret. Som en del av avtalen vil Assuta leie plassen i 10 år, med tre opsjoner på til sammen 25 år, for 2,3 millioner shekel i året. Det medisinske senteret vil utgjøre et betydelig tillegg til industriparken som fra før har bedrifter og en rekke høyteknologiske selskaper, samt Renanim kjøpesenter, verksteder, og restauranter. Assuta er også midt i planleggingen av å bygge et sykehus i Ashdod som vil åpnes om ca. 18 måneder i et område som dekker 17,5 dekar. Assuta investerer 250 millioner shekel på sykehuset med kreditt for halvparten av dette beløpet fra Bank Leumi. Staten har lovet å injisere 487 millioner shekel  inn i prosjektet som et tilskudd som en del av anbudet for bygging og drift av sykehuset. Assuta vil også få lov til å tilby private medisinske tjenester som 25 % av sykehusets virksomhet.

sykehusAssuta Medical Centers, som eies av Maccabi Health Services, vil åpne et nytt medisinsk senter i Ra’anana industrielle sone, skriver den israelske forretningsavisen Globes. Assuta ønsker å ha to operasjonssaler i det nye senteret for relative enkle prosedyrer, for eksempel oftalmologi kirurgi. Det er imidlertid uklart om Helsedepartementet vil gi tillatelse til kirurgi, slik at senteret må nøye seg med å bruke det nye helsesenteret til spesialistklinikker og bilde institutter (CT, røntgen, etc.).

Assuta signerte nylig en langsiktig leieavtale med REIT Sella Capital Eiendom Ltd . I følge denne leieavtalen vil Assuta leie 4000 kvm for sitt nye senteret. Som en del av avtalen vil Assuta leie plassen i 10 år, med tre opsjoner på til sammen 25 år, for 2,3 millioner shekel i året.

Det medisinske senteret vil utgjøre et betydelig tillegg til industriparken som fra før har bedrifter og en rekke høyteknologiske selskaper, samt Renanim kjøpesenter, verksteder, og restauranter.

Assuta er også midt i planleggingen av å bygge et sykehus i Ashdod som vil åpnes om ca. 18 måneder i et område som dekker 17,5 dekar. Assuta investerer 250 millioner shekel på sykehuset med kreditt for halvparten av dette beløpet fra Bank Leumi.

Staten har lovet å injisere 487 millioner shekel  inn i prosjektet som et tilskudd som en del av anbudet for bygging og drift av sykehuset. Assuta vil også få lov til å tilby private medisinske tjenester som 25 % av sykehusets virksomhet.