Den israelske legen Don Rubin, som er visepresident i firmaet Healthwatch, har utviklet en t-skjorte med innebygde sensorer. Med hjelp av sensorene «snakker» t-skjorten med legen din, og gir en tidligere diagnose på hjerteproblemer. Det mener israelske leger kan redde liv. Don Rubins oppfinnelse blir presentert av Aftenposten. Her kan du se den israelske legen presentere sin oppsiktsvekkende oppfinnelse. https://www.youtube.com/watch?v=kA4F3EMsJc4#t=43  

Don_RubinDen israelske legen Don Rubin, som er visepresident i firmaet Healthwatch, har utviklet en t-skjorte med innebygde sensorer. Med hjelp av sensorene «snakker» t-skjorten med legen din, og gir en tidligere diagnose på hjerteproblemer. Det mener israelske leger kan redde liv. Don Rubins oppfinnelse blir presentert av Aftenposten.

Her kan du se den israelske legen presentere sin oppsiktsvekkende oppfinnelse.