Israel er i ferd med å få en ny tennisstjerne. Den fjorten år gamle israelske tennisspilleren Yshai Oliel vant den prestisjetunge Junior Orange Bowl Play i Florida på lille julaften, i kategorien Gutter 14. I finalen slo han en spiller fra Republikken Kina (Taiwan) 7-5, 7-5, skriver den israelske avisen Israel Hayom. For to år siden vant han klassen for Gutter 12. Han er den første israelske spilleren som har klart å vinne to ganger, noe bare ni spillere fra hele verden har klart i turneringens 50-årige historie. Junior Orange Bowl-Play regnes som det uoffisielle verdensmesterskap for ungdom. Spillerne som konkurrerer i turneringen er allment hyllet som vidunderbarn, og tidligere vinnere inkluderer fremtredende tennisspillere som Jimmy Connors, Andy Murray, Steffi Graf og Monica Seles, skriver Israel Hayom. "Det er en ære å vinne turneringen igjen," sa Oliel etter kampen. "Jeg er veldig glad jeg vant, og jeg føler jeg spilte bra gjennom hele turneringen." Israels kultur- og idrettsminister Limor Livnat gratulerer. «Dette er en meget imponerende prestasjon. Ved å vinne dette mesterskapet for andre gang, har Yshai nok en gang bevist hvor talentfull han er, og hvor målrettet han er på å gjøre sin vei til toppen av sine idretter," sier idrettsministeren. "Yshai, du har gjort oss stolte. Du er, uten tvil, en av Israels mest lovende fremtidige idrettsutøvere og jeg ønsker deg lykke til. Selv på din unge alder er du full av viljestyrke og besluttsomhet. Du er en rollemodell for andre barn og tenåringer i Israel, "sa hun. "Dette er en enda større prestasjon enn for to år siden. Dette plasserer Yshai blant de tre beste spillerne i verden i sin aldersgruppe," sier direktøren for det israelske tennisforbundet Shlomo Glickstein. "Tennisforbundet er beæret over å ha en slik spiller i sine rekker, ikke bare for hans prestasjoner på banen, men også for hans karakter. Han er en ekte profesjonell," sier tennisforbundets styreleder Assaf Tuchmayer.

Yshai_OlielIsrael er i ferd med å få en ny tennisstjerne. Den fjorten år gamle israelske tennisspilleren Yshai Oliel vant den prestisjetunge Junior Orange Bowl Play i Florida på lille julaften, i kategorien Gutter 14. I finalen slo han en spiller fra Republikken Kina (Taiwan) 7-5, 7-5, skriver den israelske avisen Israel Hayom. For to år siden vant han klassen for Gutter 12. Han er den første israelske spilleren som har klart å vinne to ganger, noe bare ni spillere fra hele verden har klart i turneringens 50-årige historie.

Junior Orange Bowl-Play regnes som det uoffisielle verdensmesterskap for ungdom. Spillerne som konkurrerer i turneringen er allment hyllet som vidunderbarn, og tidligere vinnere inkluderer fremtredende tennisspillere som Jimmy Connors, Andy Murray, Steffi Graf og Monica Seles, skriver Israel Hayom.

“Det er en ære å vinne turneringen igjen,” sa Oliel etter kampen. “Jeg er veldig glad jeg vant, og jeg føler jeg spilte bra gjennom hele turneringen.”

Israels kultur- og idrettsminister Limor Livnat gratulerer. «Dette er en meget imponerende prestasjon. Ved å vinne dette mesterskapet for andre gang, har Yshai nok en gang bevist hvor talentfull han er, og hvor målrettet han er på å gjøre sin vei til toppen av sine idretter,” sier idrettsministeren.

“Yshai, du har gjort oss stolte. Du er, uten tvil, en av Israels mest lovende fremtidige idrettsutøvere og jeg ønsker deg lykke til. Selv på din unge alder er du full av viljestyrke og besluttsomhet. Du er en rollemodell for andre barn og tenåringer i Israel, “sa hun.

“Dette er en enda større prestasjon enn for to år siden. Dette plasserer Yshai blant de tre beste spillerne i verden i sin aldersgruppe,” sier direktøren for det israelske tennisforbundet Shlomo Glickstein.

“Tennisforbundet er beæret over å ha en slik spiller i sine rekker, ikke bare for hans prestasjoner på banen, men også for hans karakter. Han er en ekte profesjonell,” sier tennisforbundets styreleder Assaf Tuchmayer.