Dag Abrahamsen og resten av styret i Norsk-Israelsk Handelskammer ønsker alle medlemmer, sympatisører og Israel-venner en riktig God Jul. En god jul ønskes også til alle israelere, jøder så vel som drusere og arabere, og til alle palestinere som bor på Vestbredden. I forfjor sang nå avgåtte president Shimon Peres julesanger med et israelsk barnekor. I fjor kunne Israels statsminister, Benjamin Netanyahu ønske god jul fra et snødekket Jerusalem.    

JulDag Abrahamsen og resten av styret i Norsk-Israelsk Handelskammer ønsker alle medlemmer, sympatisører og Israel-venner en riktig God Jul. En god jul ønskes også til alle israelere, jøder så vel som drusere og arabere, og til alle palestinere som bor på Vestbredden. I forfjor sang nå avgåtte president Shimon Peres julesanger med et israelsk barnekor.

I fjor kunne Israels statsminister, Benjamin Netanyahu ønske god jul fra et snødekket Jerusalem.