Tel Aviv har vunnet World Smart Cities Award, en tildeling gitt som en del av den årlige Smart by Expo World Congress, som nylig ble arrangert i Barcelona. 250 byer var med i kampen om den prestisjefylte tittelen, som kan få positiv betydning for byen turisme i en moderne datatid. En av hovedgrunnene til at Tel Aviv ble kåret til verdens smarteste by var byens banebrytende Digi-Tel plattform, en medlemskapsklubb og app som gir individuelt tilpasset, stedsspesifikk informasjon og tjenester til byens innbyggere. Tel Avivs ordfører Ron Huldai, som tidligere er kåret til verdens fjerde dyktigste ordfører av det britiske magasinet Monocle, kaller plattformen for en digital revolusjon. Plattformen skaper en direkte forbindelse mellom byen og dens innbyggere, og tilbyr tjenester som spenner fra nabolagets veiarbeid til varsler om rabatter, tilbud og informasjon basert på individuelle interesser. Over 90 000 innbyggere har meldt seg på medlemsklubben til dags dato, melder Ynet News. Byens arbeide med å posisjonere seg som Start-up by inkluderer også å åpne opp kommunale databaser for publikum i et forsøk på å øke åpenheten, samt å tilby gratis WiFi over hele byen - selv på stranden, skriver Times of Israel. "Jeg er glad for at kommunen ble anerkjent for sin bruk av teknologi og kreativitet," sier ordføreren i sin kommentar til prisen. Smart By Expo messen ble etablert for tre år siden. Den tar sikte på å fremme kommunal innovasjon. I fjor var det Rio de Janeiro som ble kåret til verdens smarteste by, og i år altså Tel Aviv.5balov.com.ua/купить матрасы

Tel_Aviv3Tel Aviv har vunnet World Smart Cities Award, en tildeling gitt som en del av den årlige Smart by Expo World Congress, som nylig ble arrangert i Barcelona. 250 byer var med i kampen om den prestisjefylte tittelen, som kan få positiv betydning for byen turisme i en moderne datatid.

En av hovedgrunnene til at Tel Aviv ble kåret til verdens smarteste by var byens banebrytende Digi-Tel plattform, en medlemskapsklubb og app som gir individuelt tilpasset, stedsspesifikk informasjon og tjenester til byens innbyggere. Tel Avivs ordfører Ron Huldai, som tidligere er kåret til verdens fjerde dyktigste ordfører av det britiske magasinet Monocle, kaller plattformen for en digital revolusjon.

Plattformen skaper en direkte forbindelse mellom byen og dens innbyggere, og tilbyr tjenester som spenner fra nabolagets veiarbeid til varsler om rabatter, tilbud og informasjon basert på individuelle interesser. Over 90 000 innbyggere har meldt seg på medlemsklubben til dags dato, melder Ynet News.

Byens arbeide med å posisjonere seg som Start-up by inkluderer også å åpne opp kommunale databaser for publikum i et forsøk på å øke åpenheten, samt å tilby gratis WiFi over hele byen – selv på stranden, skriver Times of Israel.

“Jeg er glad for at kommunen ble anerkjent for sin bruk av teknologi og kreativitet,” sier ordføreren i sin kommentar til prisen.
Smart By Expo messen ble etablert for tre år siden. Den tar sikte på å fremme kommunal innovasjon. I fjor var det Rio de Janeiro som ble kåret til verdens smarteste by, og i år altså Tel Aviv.