Det finske flyselskapet Finnair, som i dag opererer flyreiser på Helsinki-Tel Aviv ruten, vil tilby et ukentlig fly til den sørlige israelske feriebyen Eilat fra 28. oktober 2015 til 23. mars 2016, skriver Ynet News. Det israelske turistdepartementet tar på seg endel av æren for at Finnair nå satser på det israelske ferieparadiset. De sier den nye ruten er et resultat av hardt arbeid fra departementets utsending i Skandinavia, Uri Taub.  "Liggede der Negev-ørkenen møter den nordlige spissen av Rødehavet har Eilat gjennomsnittlig 360 soldager per år og er vel ansett for sine strender, vannsport og uteliv," heter det i en pressemelding fra det finske flyselskapet, som håper de mange soldagene vil trekke turister fra det kalde nordiske landet til Eilats strender. Finnair har hatt direktefly mellom Tel Aviv og Helsinki de siste to årene, og tilbyr tilkoblingsflyreiser fra den finske hovedstaden til mange destinasjoner over hele verden, skriver Ynet News.www.13.uaматрас купить

EilatDet finske flyselskapet Finnair, som i dag opererer flyreiser på Helsinki-Tel Aviv ruten, vil tilby et ukentlig fly til den sørlige israelske feriebyen Eilat fra 28. oktober 2015 til 23. mars 2016, skriver Ynet News. Det israelske turistdepartementet tar på seg endel av æren for at Finnair nå satser på det israelske ferieparadiset. De sier den nye ruten er et resultat av hardt arbeid fra departementets utsending i Skandinavia, Uri Taub. 

“Liggede der Negev-ørkenen møter den nordlige spissen av Rødehavet har Eilat gjennomsnittlig 360 soldager per år og er vel ansett for sine strender, vannsport og uteliv,” heter det i en pressemelding fra det finske flyselskapet, som håper de mange soldagene vil trekke turister fra det kalde nordiske landet til Eilats strender.

Finnair har hatt direktefly mellom Tel Aviv og Helsinki de siste to årene, og tilbyr tilkoblingsflyreiser fra den finske hovedstaden til mange destinasjoner over hele verden, skriver Ynet News.